Esports

Bons resultats pel FC Cambrils, United i Marina a la represa de la competició de futbol

Per Redacció

El FC Cambrils es va imposar al Cunit en el partit disputat ahir al matí a l'Estadi Municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 3 - Cunit 1

El Cambrils va començar el partit amb molta empenta davant el Cunit, el cuer del grup. Fruit del domini exercit pels cambrilencs van arribar els tres gols en aquesta primera part. L'1 a 0 el va fer Samu al minut 18 de partit i els altres dos gols cambrilencs els va fer Jose als minuts 21 i 25. Amb aquest resultat es va arribar a la mitja part. A la represa, el Cambrils va sortir més relaxat i el Cunit, amb el vent a favor, va pressionar per intentar capgirar el marcador i va aconseguir el seu gol al minut 65 de partit. Després d'això, el Cambrils es va posar les piles per no ser sorprès pel Cunit i el marcador ja no es va moure més.
La propera setmana el FC Cambrils juga el darrer partit de la primera volta al camp del Vila-seca.

Tercera Catalana

CD Hospitalet de l'Infant 0 - Cambrils United 2

Treballada victòria del Cambrils United al camp de l’Hospitalet de l’Infant on, el fort vent que va bufar durant tot el partit, va ser el gran protagonista. Tot i les fortes ratxes, finalment el partit no es va suspendre. Ben aviat, en el minut 20 de joc, el Cambrils United es va avançar en el marcador gràcies a un gol de Franqui. Amb aquest resultat favorable pels cambrilencs es va arribar al descans.
En la represa, el partit va seguir molt igualat, amb un bon Cambrils United i un equip local que també ho va intentar força i que, en algunes ocasions va desplegar un joc força dur. Quan semblava que el marcador ja no es mouria, en el temps de descompte –cap al minut 92–, un jugador cambrilenc es va plantar sol davant del porter local que no va tenir cap més opció que cometre falta per aturar-lo. L’àrbitre va xiular penal i expulsió directa per al porter local. El penal va ser transformat per Reñé, que va posar el definitiu 0 a 2. Cal destacar que l’entrenador de l’Hospitalet de l’Infant també havia estat expulsat amb una targeta vermella directa, en la segona part, per cridar a l’àrbitre.
En la propera jornada, el Cambrils United rebrà la visita de l’España Canonja.

Bonavista 1 – Marina 2

Important victòria del Marina, la tercera de la temporada, davant d’un equip com el Bonavista que també està situat a la part baixa de la classificació del grup 2 de Tercera Catalana. Les coses es van posar de cara pels cambrilencs quan, en el minut 25 de la primera part, Suli va avançar el Marina, 0 a 1, resultat amb el qual es va marxar al descans. Gairebé al final de la primera part, el jugador Adrià del Marina va ser expulsat per una doble targeta groga i el Marina va haver de jugar tota la segona part amb un deu jugadors.
En la represa, cap al minut 60 de partit va arribar el gol de la tranquil·litat pel Marina, gràcies a un gol obra de Carles. Gairebé a les acaballes del partit, en el minut 83 de joc, els locals feien el seu únic gol. Cal destacar que el partit va ser força complicat, amb un Bonavista que va jugar dur, molt ben tancat i amb nombroses targetes per part dels dos equips. Amb aquesta primera victòria de l’any, el Marina espera sortir de la cua de la classificació, ja que ocupa el lloc setzè dels divuit equips del seu grup.
El proper partit serà a casa davant de l’Hospitalet de l’Infant.


Ruben entra a cistella en el partit disputat el passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Segona Catalana

CB Cambrils 81 - Zamar 2000 Ploms-Salle Reus B 61

La represa de la competició de lliga després de l'aturada nadalenca es va saldar amb victòria. Tot i el clar resultat final, el Cambrils no es va imposar al Ploms fins el dos darrers períodes del partit ja que el Ploms va plantar cara en el primer i segon quarts, amb el marcador a favor durant bona part d'aquests primers períodes. La victòria dels cambrilencs els manté a la zona mitja de la classificació.
El proper cap de setmana el CB Cambrils juga a la pista del Aracena Collblanc-Torrassa B.

Marc Torrente entra a cistella davant l'oposició d'un jugador del Sedis, en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

Infantil (A-2 interterritorial)


CB Cambrils 60 - Sedis Mavisa-la Seu d'Urgell 46

Primer partit de la fase A-2 interterritorial, que juguen cinc equips de la demarcació de Tarragona i quatre de la de Lleida, i primera victòria pels cambrilencs. El partit va ser força disputat amb domini dels cambrilencs durant els quatre primers períodes. El Sedis, però va retallar distàncies, a la segona part, i va arribar a capgirar el marcador en el sisè període. El Cambrils va reaccionar i en els dos darrers temps del partit va agafar avantatge en el marcador i va culminar el partit amb un triple de Marc Escrivà, des del mig del camp, que va entrar a cistella poc abans de que sonés la botzina que assenyalava el final del partit.
La propera setmana al CB Cambrils li toca jornada de descans.

Hoquei

Cambrils CH 4 - CP Masquefa 6

En un partit disputat el passat dijous a la nit, el Cambrils va començar l'any amb derrota a casa davant del CP Masquefa. L'enfrontament va començar de cara pels locals amb un gol matiner d'August als sis segons d'iniciar-se la primera part, aprofitant una excel·lent passada de Marcos. Un minut més tard, nova oportunitat del Cambrils a càrrec d'Arcos que va estavellar la pilota al pal. Al minut 6, el Masquefa va empatar el partit, 1-1,  però instants després l'àrbitre va amonestar Arcos amb una targeta blava, que va donar lloc a una falta directa pel Masquefa, que va ser aturada pel porter Tasies.  A partir d’aquí va haver-hi diferents intents per marcar del jugador local August que, en el minut 10, va disposar d’una altra oportunitat amb un potent xut que va ser aturat pel porter contrari. A continuació es van succeir els contraatacs per part dels dos equips, veient-se un partit molt igualat. A falta de 9 minuts pel final de la primera part, Riky va marcar per sota de les cames del porter de Masquefa, fent pujar el 2 a 1 al marcador. Un minut més tard, August després de rebre una passada de Javi Sama, aconsegueix el seu segon gol de la nit i el 3-1 pel Cambrils. Amb aquest resultat es va tancar la primera part.
La segona part va començar amb el resultat favorable pels locals, que en un minut va ser capgirat amb dos gols del Masquefa, empatant el partit a tres gols. Aleshores va començar un despropòsit de pujades i baixades, amb un Cambrils que va intentar guanyar i, amb moltes faltes. Dos minuts després, en una jugada personal d’Oriol per darrere de la porteria aconseguia batre el porter contrari i aconseguir el 4-3. Un minut més tard, l’àrbitre va assenyalar la desena falta del Cambrils, que va donar l’oportunitat al Masquefa d’empatar el partit 4 a 4. Després, es van anar succeint les oportunitats per part d’Arcos, Javi Sama, que no van pujar al marcador, mentre que el porter Joan Tasies va continuar amb les seves aturades i bons reflexos.
En el minut 12 de la segona part, va arribar la quinzena falta del Cambrils, que el Masquefa va aprofitar per posar-se per davant en el marcador, 4-5, amb una discutible actuació de l’àrbitre. Poc després, el Cambrils va tenir l’oportunitat de marcar, quan l’àrbitre va assenyalar un penal a favor. Arcos el va xutar, però no va poder marcar. Uns segons més tard, el mateix jugador va demostrar que no tenia el seu dia, perquè tampoc va aprofitar una falta directa per acumulació de faltes del Masquefa. A cinc minuts del final, targeta blava per a Mena que va donar l’oportunitat de marcar al Masquefa, però Joan Tasies amb una bona aturada no ho va permetre. A 56 segons del final, l’àrbitre va assenyalar la vintena falta del Cambrils, que el Masquefa va aprofitar per fer pujar  el 4 a 6 al marcador.
La propera setmana el Cambrils CH jugarà a la pista del Piera.

Futbol sala

Un jugador del Sant Vicenç estira de la samarreta a un del Laguna en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Tercera Divisió Nacional


CFS Laguna 6 - CFS Sant Vicenç 2

El Laguna es presentava davant de la seva afició, després de l'aturada nadalenca, davant d'un Sant Vicenç que ocupa el penúltim lloc de la classificació.
El Laguna va sortir molt decidit per emportar-se els tres punts, molt forts en atac i amb un bona defensa. Fruit d’això, en el minut 2, en un xut creuat que va rematar Patrick fins al fons de la xarxa.  El 2 a 0 va ser obra d’Inaga que va marcar el segon, en el minut 12, en una jugada personal. Poc instants més tard, després d’una passada de Patrick a Pitu va fer pujar el 3 a 0 en el marcador, resultat amb que es va acabar la primera part. En la segona part, el Laguna va sortir una mica relaxat, fet que va aprofitar el Sant Vicenç per crear alguna ocasió de gol. Tot i això, va ser l’equip local qui va marcar el quart, després de robar una pilota i gràcies a una bona triangulació que va transformar Pitu, en el minut 24. El Laguna va tornar a fer-se amb el control del partit, malgrat que Albert va marcar en pròpia porteria després d’un rebot, posant el 4 a 1, en el minut 25. El Laguna va posar-se les piles, novament, per no veure’s sorprès i, només un minut després, en el 26, Inaga feia el 5 a 1, després d’una molt bona jugada elaborada per Cristian i el propi Inaga, sortint de la pressió de l’equip rival. Al minut 31, Cristian va tornar a batre al porter visitant, gràcies a una bona jugada trenada per l’equip i a passada de Pitu, deixant el 6 a 1. Només un minut després, en el 32, el Sant Vicenç retallava distàncies en el marcador, gràcies a un potent xut llunyà. Després de l’últim gol, el Laguna es va fer amb el control total del partit i, va ser el porter visitant qui va evitar que el marcador fos més ampli. En resum, un gran partit del Laguna, possiblement el millor de la temporada davant d’un rival fluix en defensa i que va tenir poques ocasions de gol.
El proper partit del Laguna serà dissabte vinent a la pista del Martorell Club Sala.

Preferent


Móra la Nova - CFS Mediterrani(ajornat)

El partit que el CFS Mediterrani havia de jugar contra el Móra la Nova va quedar ajornat i es disputarà el 2 o el 3 de febrer propers.

Tennis taula

Preferent

Vinaròs "A" 6 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 0

Aquest equip, que l’any passat jugava a la Segona Territorial, enguany no està assolint bons resultats en la nova categoria. Tot i això, els jugadors locals van tenir una bona actuació.

Segona territorial 

Lira Vendrell "B" 1 - Dynamic System Cambrils "B" 5
Victòria còmoda del Cambrils al Vendrell. L’equip segueix en el segon lloc de la classificació amb opcions d’aconseguir l’ascens a primera. Destacada actuació dels jugadors Marc Crespo, Daniel Crespo i Isaac Aguado.


Segona territorial

Fonda Montserrat Cambrils 1 - Reus Deportiu 5

Derrota clara dels cambrilencs, malgrat el bon joc dels palistes Ramon Tost, José Martínez i José Daniel Martínez.



Base
La Selva "B" 5 - Dynamic System Cambrils “B” 0
Contundent derrota del Cambrils davant La Selva. Tot i això, els palistes de base del club cambrilenc segueixen treballant sota les ordres de l’entrenador ucraïnès Vasyl Petrinko. Els palistes locals van ser Iker García del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i Ádam López de Vinyols i els Arcs.

Dynamic System Cambrils "A" 4 - Reus Deportiu "B" 1

Àmplia victòria dels cambrilencs contra el Reus Deportiu, demostrant la seva qualitat i bon joc. Els jugadors locals que van disputar aquest partit van ser Pablo Alday de l’escola Mas Clariana i Andreu Mestres de Mont-roig del Camp.

Imatge d'un partit de tennis taula disputat aquest cap de setmana

Comenta aquest article