Cultura

Les Ai carai! omplen el Mara’s de positivisme

Per Ignasi Martí

Les Ai Carai! en un moment de la seva actuació al bar musical Mara's, el passat divendres a la nit

El passat divendres a la nit, el bar musical Mara’s es va omplir per tornar a veure les Ai carai! amb el seu animat repertori, i que compta amb els sons de l’acordió diatònic de la cambrilenca Clara Colom. Cançons tradicionals, rumbes i ritmes d’arrel, a càrrec d’una banda formada exclusivament per xiques i que s’ha anat consolidant com una de les apostes de futur més interessants del Camp de Tarragona.

Entre d’altres cançons, van interpretar Mandarina calla, Altres temps i el seu De mil colors, tema amb el que han gravat una vídeo que es troba a Internet. El públic va aplaudir amb ganes les peces d’Ai Carai! amb lletres populars, altres picantones, reivindicatives i sempre amb el positivisme que aquest grup sap donar dalt de l’escenari. Com acostuma a ser habitual, les Ai Carai! van oferir una sessió de garrotins, i algunes persones del públic van pujar a l’escenari per improvisar una estrofa o com en un cas, llegir-la d’un rotllo de paper de vàter. Una demostració de cant improvisat o cant d’estil, que en els darrers anys ha experimentat una recuperació important en els cercles de cultura tradicional.

Les xiques d’Ai Carai! van acabar el concert amb un divertit popurri de cançons nadalenques en català i castellà, i entre les quals no es van oblidar de la sintonia de Tv3. Actualment el grup es troba en fase de creixement i, tal i com van deixar clar als garrotins, esperen incorporar aviat una bateria.

Comenta aquest article