Cultura

Els Papagayo preparen la gravació del seu primer CD i la seva nova gira per aquest 2013

Per Lluís Rovira i Barenys

Els Papagayo el dia de la presentació de la gira Fíjate Tour a l'Ateneu Juvenil, el passat 28 d'abril

El grup cambrilenc Papagayo es troba immers en els preparatius del que serà el seu primer CD. Els treballs previs s'han iniciat aquest mes de desembre en el que s'han triat els 10 temes que han de confeccionar aquest CD que són de nova creació, la major part d'ells. La setmana passada, a més, el grup va fer un retiro de quatre dies per tal de treballar els arranjaments de les cançons. Segons ha manifestat el cantant del grup, Albert Recasens, a Revista Cambrils Diari Digital, "estem treballant per a donar una visió més professional del grup. Per a nosaltres és un pas endavant". En aquest nou pas, els Papagayo compten amb l'assessorament de Chalart, bateria dels Kinki Beat i percussionista amb Manu Chao, que compta amb experiència com a productor musical de diferents grups. El proper 14 de gener començarà la gravació del CD als estudis Kasba de Barcelona i es preveu que a finals del proper mes de febrer ja estigui enllestit. Els Papagayo tenen previst encetar la gira de presentació del CD a principis del mes de març, una gira que confien que els porti a escenaris de les quatre demarcacions catalanes i que fins i tot, els pugui portar a actuar fora de Catalunya.

Bones sensacions amb la gira Fíjate Tour

Aquest passat 1 de desembre els Papagayo van tancar la seva primera gira amb el concert que es va fer a la Selva del Camp. La gira, que portava per nom Fíjate Tour, es va encetar amb el concert de presentació a la sala de l'Ateneu Juvenil, el passat 28 d'abril. En total han estat més de 20 concerts que els han portat per escenaris de la demarcació de Tarragona, la majoria, i també a diferents localitats de les demarcacions de Barcelona i de Lleida. A més, la gira els ha permès compartir escenari amb grups i cantants de renom com són Txarango, Kayo Malayo, la Gossa Sorda o Cesk Freixas. Segons Albert Recasens, "la gira ha anat molt bé i ha servit per agafar rodatge".
Durant aquest darrer any, a més, el grup ha tingut alguns canvis en la seva formació. Han deixat el grup el percussionista Robert Castells que ha estat substituït per Tuki Dols, i el trombonista Joan Alberich. A meitats de la gira es va incorporar el saxo Oriol Falguera i, més cap a finals d'any, es va incorporar el nou baixista, David Gallego.

Comenta aquest article