Societat

L'organització del parc de Nadal valora molt positivament la 18a edició, que ha mantingut la participació de l'any passat

Per Cristina Sierra

Imatge d'un dels tallers d'aquesta 18a edició del Parc de Nadal

Ahir al vespre es va cloure, al Palau Municipal d'Esports, la 18a edició del Parc de Nadal, que va començar el passat dijous 27 de desembre. El director del parc i membre del grup Arrels –Jose Garcia– ha explicat avui, a Revista Cambrils Diari Digital, que, "l'organització estem molt contents per com ha anat aquesta edició". Garcia ha apuntat que enguany s'ha mantingut l'afluència de les edicions anteriors, uns 350 xiquets i xiquetes per dia, i que divendres va ser el dia que més gent hi va haver. "No hi ha hagut cap dia mort. Les primeres hores eren fluixes però a partir de les 6 de la tarda venia molta gent", ha afirmat.

El director del parc també ha fet referència al Rodaparc, que ha funcionat bastant bé i que es va celebrar dissabte 29. El Rodaparc, que era el tercer any que es feia, permetia als xiquets cambrilencs que tenien una entrada del parc dels dies 27 i 28 de desembre entrar gratuïtament als parcs de Vila-seca i Salou, el mateix dissabte. D'altra banda, Garcia ha apuntat que enguany no s'han venut tants abonaments com els altres anys. "Abans, quan el parc es feia durant 6-7 dies, la gent sí comprava l'abonament però ara no el compra perquè no sap si vindrà els 4 dies del parc. La gent compra l'entrada diària", ha assegurat.

El taller de cuina revoluciona la 18a edició del parc

Cal recordar que el dia de la presentació de la 18a edició, Garcia va afirmar que l'objectiu d'enguany era renovar tots els tallers i oferir un "espai de qualitat". El director ha explicat que els tallers han agradat molt als xiquets i que el taller de cuina ha estat el que ha tingut més èxit. "El taller ha sigut una passada, els nens al·lucinaven amb les galetes que feien", ha apuntat. Per últim, Garcia ha destacat la zona dels inflables, ubicada al pavelló 1, que, com sempre, ha fet gaudir als xiquets més grans. 

Comenta aquest article