Esports

El Cambrils UCF "A" guanya el Torneig de Nadal Tarragona Baby League amb 16 equips

Per Berta Ruiz

Un moment d'un dels partits disputats aquest passat dissabte al matí

El Cambrils UCF va organitzar, aquest passat dissabte al matí als camps municipals de futbol, el Torneig de Nadal Tarragona Baby League. El torneig va comptar amb la participació de 16 equips formats per xiquets i xiquetes d'entre 4 i 5 anys. En total s'hi van reunir uns 184 jugadors. La representació cambrilenca va venir de la mà dels seus quatre equips de babys: el Cambrils UCF A, del Cambrils UCF B, del Cambrils UCF C i el Cambrils UCF D. També hi van competir els equips: Costa Dorada, La Floresta, Hospitalet A, Hospitalet B, Mas Pellicer A, Mas Pellicer B, Riudoms, La Pastoreta, Borges del Camp, Vila-seca, Olímpic de Mora i Santes Creus.

El Cambrils UCF A va fer un excel·lent paper ja que es va proclamar campió del torneig. En les semifinals es van enfrontar els equips del Cambrils UCF A contra el Mas Pellicer A i, el Santes Creus A contra el Santes Creus B. En la final, el Cambrils UCF A va jugar davant del Santes Creus A, a qui va vèncer per un clar resultat de 3 a 0. Finalment doncs, la classificació final va quedar encapçalada pel Cambrils A, seguit del Santes Creus A, el Mas Pellicer A en tercera posició i el Santes Creus B, en quart lloc. La resta d'equips cambrilencs va quedar classificat de la següent manera: el Cambrils UCF D va ser vuitè, el Cambrils UCF C va ser onzè i el Cambrils UCF B va quedar en el lloc 15.

Jugadors cambrilencs reben el trofeu de millor jugador i millor porter

Per altra banda, també es van entregar diferents trofeus al millor jugador i al millor porter. El jugador del Cambrils UCF A –Marcos Ramiro– va rebre el de millor jugador, mentre que el porter del Cambrils UCF A –Pau Mansó– també va rebre el trofeu de millor porter. Altres jugadors dels altres equips també van rebre aquesta distinció.

Durant tota la jornada esportiva, es van muntar castells inflables per a la canalla i també es va comptar amb la visita d'un emissari reial que va recollir les cartes d'alguns xiquets, que es van acostar per saludar-lo. L'acte va tenir el patrocini de la botiga d'esports Wala i la col·laboració de l'Ajuntament de Cambrils.

Comenta aquest article