Societat

La Unió de Botiguers entrega els premis als guanyadors del Concurs Nadalenc d'Aparadors de les edicions de 2011 i 2012

Per Berta Ruiz

Foto de grup dels premiats amb Carme Cros i Tomàs Sierra

La Unió de Botiguers va fer l’entrega, ahir a la tarda, dels premis del 29è Concurs Nadalenc d’Aparadors. Per un costat, es van donar de les plaques als guanyadors de l’edició de l’any passat i per altra banda, es van entregar els diplomes als guanyadors d’enguany. En aquesta edició, la Perruqueria Príncep ha guanyat el premi a l’originalitat, la botiga Tarambana ho ha fet com l’aparador més comercial, L’Ombra Floristeria s’ha endut el premi a la millor il·luminació, mentre que l’establiment Quin Cacau! ha guanyat el premi a la millor ambientació nadalenca. Cal destacar que, L’Ombra Floristeria, Quin Cacau! i Tarambana repetien premi en aquestes dues darreres edicions i en les mateixes categories.

Obsequis pels establiments guanyadors

A l’acte d’ahir, a la seu de la Unió de Botiguers, hi van ser presents els diferents guanyadors que van rebre els obsequis de mans de la regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament –Carme Cros– i del president de la UB, Tomàs Sierra. Van endur-se un xec de descompte de 200 euros de l’empresa Only Group per a la inserció publicitària durant 2013 a la Guia Only de Cambrils. Es tracta d’una guia d’informació turística i comercial, que s’edita en paper i que també té presència a les xarxes socials i d’altres aplicacions. Per altra banda, també van ser obsequiats amb dues entrades i una tovallola de l’Aquum Spa.

Enguany el Concurs Nadalenc d’Aparadors, hi van participar 23 establiments adherits a la UB: Anhel, Angelets, Bambú decoració, Carnisseria i xarcuteria Daniel Salinas, Closer, Confeccions Joti, Ferreteria Cambrils, Joieria Eduard's, Joieria Mimi, Melé, Mira't, Mobles Segle XXI, Pell Blanco, Perruqueria Guillem Macià, Rodabike, Rosella, Tretze Home, Xatoo's, Vista òptica, Perruqueria Príncep, Quin Cacau!, Tarambana i L'Ombra floristeria.

Comenta aquest article