Els atletes del Club Atletisme Cambrils aconsegueixen un or i dos bronzes al campionat territorial de proves combinades

Jaume Pujals va quedar primer a la prova de tetratló

El passat cap de setmana es va disputar a l’Estadi d’Atletisme de Camp Clar, el campionat territorial d'atletisme de proves combinades d’hivern en les categories infantil, cadet, juvenil, júnior i absolut. Per part del Club Atletisme Cambrils hi van prendre part set atletes que van assolir tres medalles –una d'or i dues de bronze– i sis marques mínimes per a participar als campionats de Catalunya, respectius.

Un or i dos bronzes

En l’apartat infantil masculí, Jaume Pujals guanyava el tetratló amb una marca de 1.151 punts, marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. D’altra banda, Elisa Laguna assolia el bronze en la categoria absolut femení amb 2.704 punts, també marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya. A nivell de prova individual també va assolir la marca mínima a les proves de 60 metres tanques amb un temps de 10”00, salt d’alçada, superant el llistó a 1.45 metres i salt de llargada, amb una marca de 4,88 metres. Per acabar, Pol Estadella assolia el bronze en la categoria cadet masculí amb 1.882 punts. Els parcials dels medallistes van ser els següents: Jaume Pujals feia una marca de 8"96 als 60 metres llisos; 3,99 metres al salt de llargada; 8,29 metres al llançament de pes i 1,30 metres en salt d'alçada. Elisa Laguna va fer un temps de 10"00 en els 60 metres tanques; 1,45 metres en salt d'alçada; 8.30 metres en pes; 4,88 metres en salt de llargada i 2'48"47 en la prova dels 800 metres llisos. Finalment, Pol Estadella assolia un temps de 8"51 als 60 metres lliso; 4,34 metres en llargada; 7,18 metres en pes; 1,29 metres en alçada; 11"10 en els 60 metres tanques i 3'45"99 en la prova dels 1.000 metres llisos.

Tanmateix, cal destacar la vuitena posició de Jan Monserrate i la novena posició d’Eulàlia Català, ambdós a la categoria infantil. Aquesta darrera atleta assolia la marca mínima per a participar al Campionat de Catalunya a la prova de llançament de pes.