Societat

El grup de teatre Xerinola posa en escena la primera de les representacions de L'Estel de Natzaret

Per Lluís Rovira i Barenys

L'arcàngel Sant Miquel i Satanàs, ahir, en la representació de l'Estel de Natzaret al teatre de la Salle

El grup de teatre Xerinola va fer, ahir a la tarda, la primera de les representacions de L'Estel de Natzaret, de Ramon Pàmies. Aquest és el segon any de pastorets, després de la recuperació feta l'any passat, i s'ha fet amb pocs canvis respecte l'any passat. Dintre d'aquests canvis cal destacar el que hi ha hagut en un dels papers destacats de l'obra, el paper de Naïm, que l'any passat va anar a càrrec de Gerard Garriga i que enguany l'ha fet Marc Mas Mallafrè. També hi ha hagut canvis en el paper d'Ashverus, que enguany l'ha fet Sandra Garriga i en el de Thasis, que l'ha fet Zeid Sultan. La resta de papers de l'obra han estat els mateixos que l'any passat amb Josep M. Pallisé que ha repetit en el paper de Satanàs; Marta Gutiérrez en el de Sant Miquel, Pere Martí i Ricard Gallego que han tornat a interpretar els pastors Jonàs i Mataties; Marta Peña i Àngel Vallverdú que han representat a la Verge Maria i a Sant Josep; Raquel Martínez com a Sant Gabriel; Josep M. Garriga com a Jehú; Ricard Mas com a Abdaró; Marc Gibert com a Neftalí; David Pallisé com a Benjamí i Laura Pallisé com a Somiel.
Una altra de les novetats d'enguany és que s'han gravat les cançons dels cors de pastors i de diables mentre que les cançons dels cors d'àngels s'han fet en directe i han anat a càrrec de Fàtima Sultan, Judit Mas i Àngela Guillén. Cal dir que han intervingut poc més de quaranta persones en la posada en escena dels pastorets, que han estat dirigits per Josep M. Pallisé.
La representació d'ahir va omplir tres quartes parts de l'aforament de la sala del teatre la Salle. Qui vulgui encomanar entrades per a la representació del proper 6 de gener, dia de Reis, ho pot fer trucant al 977794113 o bé al 639502013 i preguntar per Àngels Massagué. El preu de l'entrada és de 7 euros.

Jonàs i Mataties van tombar per la sala poc abans de la representació de l'obra

Comenta aquest article