Esports

El derbi local entre el Cambrils United i el Marina acaba amb empat

Per Redacció

El jugador del Marina Adrià Juncosa és perseguit pel jugador del United, Marc Miquel, en el partit disputat el passat dissabte entre el Marina i el Cambrils United

Futbol

Segona Catalana

Ampolla 2 - FC Cambrils 0

Derrota del Cambrils al camp de l'Ampolla en un partit on les condicions del camp eren nefastes i els cambrilencs van sortir a jugar desmotivats. A la primera part del partit va destacar una ocasió de gol del Cambrils però els jugadors es van anar apagant. A la segona part, l'Ampolla va aconseguir els dos gols, deixant sense opcions de remuntada als cambrilencs.

El proper partit del Cambrils serà el 13 de gener contra el Cunit.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Marina 1

El derbi local de Tercera Catalana es va saldar amb un empat tot i que el Marina va fer mèrits suficients per endur-se els tres punts. Ja a la primera part, Diop va estavellar una pilota al travesser quan tenia tota la porteria a la seva disposició. A part d'aquesta ocasió manifesta de gol, els dos equips no van disposar de cap altra ocasió clara de gol. A la segona part, el Marina va disposar d'un parell d'ocasions per avançar-se al marcador però va ser l'United qui ho va fer amb una rematada que va fer Reca i que suposava l'1 a 0 en el marcador. El Marina no es va donar per vençut i Adrià Juncosa aconseguia el gol de l'empat després de creuar la pilota davant del porter de l'United. El Marina va tenir el partit a les seves mans quan l'àrbitre va xiular penal al seu favor per caiguda de Souli dins l'àrea. El mateix Souli va xutar el penal i la pilota es va estavellar de nou al travesser. Poc després s'acabava el partit amb repartiment de punts pels dos equips cambrilencs.
El proper partit del Cambrils United serà el 13 de gener a casa de l'Hospitalet de l'Infant. Per la seva banda, el Marina jugarà el mateix dia a casa del Bonavista.

Quarta Catalana

Riudecols 1 - Vilafortuny 3

Victòria del Vilafortuny davant el Riudecols, en un partit on els cambrilencs van dominar des del primer minut i van pressionar per guanyar el partit. Al minut 5 de la primera part, Pelos va aconseguir el primer gol del Vilafortuny i, al minut 32, Reca va ser l'encarregat del 0-2. Només dos minuts més tard, el Riudecols va marcar de falta el seu gol, deixant el marcador 1-2. La segona part va continuar amb el domini del Vilafortuny i amb diferents intents per augmentar la diferència. Alexis, al minut 29, va aconseguir el tercer i definitiu gol per l'equip cambrilenc.

El proper partit del Vilafortuny serà el 13 de gener a casa del Duesaigües.

Handbol

CE La Salle Bonanova "B" 33 - CH Cambrils 31

El proper partit del Cambrils serà el 27 de gener contra el Sant Martí Adrianenc.

Futbol Sala


Tercera Divisió Nacional

Autonayox Tàrrega 4 - CFS Laguna 6

El Laguna acaba l'any amb victòria en el seu desplaçament al pavelló de Tàrrega. El partit va començar amb els dos equips que necessitaven els tres punts i cap dels dos arriscava la pilota. El Laguna però, millor situat a la pista, no va donar opcions al Tàrrega que va estavellar-se contra la defensa visitant. En una pilota robada per part del Laguna va arribar el primer gol a càrrec de Cristian, en el minut 3. El 0-2 va arribar en el minut 14, després d'una bona triangulació que va transformar Inaga. Un minut després, els cambrilencs feien el 0 a 3, gràcies a una passada d'Inaga al segon pal que va ser rematada per Cristian. En el minut 19, Pitu feia el 0 a 4, després d'una falta a la frontal de l'àrea.
La segona part va començar amb el partit gairebé sentenciat i amb un Tàrrega que va defensar a la meitat de la pista, sense pressionar el Laguna. Fruit d'aquesta manca de pressió, el Laguna va tornar a marcar en el minut 34 mitjançant Albert en un contraatac, posant el 0 a 5, sentenciant el resultat. A falta de 5 minuts pel final del partit, el Tàrrega va jugar amb porter-jugador per intentar retallar distàncies i, en el 35 va retallar distàncies, 1 a 5. Un minut després però, el Laguna va tornar a marcar amb un gol de Cristian després de robar una pilota. Amb el partit guanyat, el Laguna va relaxar-se tant que en els tres minuts finals, el Tàrrega va marcar tres gols, deixant el definitiu 4 a 6.
El proper partit del Laguna serà el 13 de gener contra el Sant Vicenç.

Preferent Catalana


El Mediterrani es va imposar a la Pobla de Mafumet en el partit disputat el passat dissabte al Palau Municipal d'Esports

CFS Mediterrani 5 - Pobla de Mafumet 4


El Mediterrani va sortir apàtic i fent un joc molt lent, el que va permetre a l'equip contrari defensar-se bé i sortir al contraatac amb perill, el que va provocar carregar-se de faltes molt aviat i que l'equip visitant s'avancés al marcador amb un gol de doble penal. Dues jugades de Barragan i Fran van fer que Gerard i David Marquesin marquessin el 2 a 1 a la primera part.
La segona part semblava més tranquil·la i Gerard va marcar el 3 a 1. El joc apàtic va tornar als cambrilencs i la Pobla va fer dos gols, empatant el marcador. Un inspirat Hèctor va aconseguir dos gols, quasi seguits, pel Mediterrani aconseguir els tres punts abans d'acabar l'any.

El proper partit del Mediterrani serà el 13 de gener a casa del Mora-nova JE.

Copa Tarragona Infantil 1a ronda

Infantil 3 - El Catllar 4

Copa de Tarragona Sènior 1a ronda

Masvi de Reus 1 - CFS Mediterrani 7

Partit plàcid aquest diumenge pel Mediterrani, que passa a la segona ronda. La primera part va acabar 1 a 4, amb gols d'Hèctor (2), Fran i Joan i a la segona part, de Fran, Gerard i Joan.


Imatge del partit de segona territorial disputat a Vinaròs

Tennis Taula

Preferent
Nàstic "A" 6 -Autoplancha Platino Cambrils "A" 0
Bon joc dels cambrilencs, que poc a poc van trobant el camí tot i el resultat negatiu. Jugadors destacats: Guillermo Servetti, Alain Hardouini i Marc Marchante.

Segona territorial
Vinaròs "B" 6 - Fonda Montserrat "C" 0
Bon partit dels cambrilencs a Vinaròs , que segueixen amb la iniciativa d'apartar-se a la categoria superior. Jugadors destacats: José Martínez, José Daniel Martínez i Ramón Tost.

L'altre equip de segona, el Dynamic System Cambrils "B" continua segon de la classificació.

Promoció nens
Salou "A" 1 - Gabinete Asesoría Cambrils  4
L'equip cambrilenc ocupa la tercera posició. Jugadors destacats: Raúl Draga de l'institut Ramon Berenguer IV i Pablo Alday del col·legi Mas Clariana de Vilafortuny.

Bona Dent Cambrils "B"  0 - Tárraco "A" 5
Els més petits van desmotrar el bon treball fet als entrenaments. Jugadors destacats: Ádam López de Vinyols i els Arcs i Iker García del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer.

Comenta aquest article