Societat

La Llum de la Pau arriba un any més a Cambrils de la mà de l'Agrupament Escolta Gent de Mar

Per Lluís Rovira i Barenys

Un moment de l'encesa de les espelmes durant la celebració de la Llum de la Pau, el passat divendres al vespre

La Llum de la Pau va arribar a Cambrils, un any més, de la mà de l'Agrupament Escolta Gent de Mar el passat divendres al vespre. La flama que simbolitza aquesta Llum de la Pau va arribar al port de Cambrils dalt d'una barca de vela llatina. Al port l'esperaven els Escoltes que la van recollir i la van dur cap a l'església de Sant Pere on va tenir lloc una celebració a càrrec dels mateixos escoltes.
La representació d'enguany tenia com a lema "Posa-hi color" i aquest color es va anar posant, al llarg de la representació, a diferents conceptes com són el de l'esperança, l'esforç, l'alegria, la fe, la solidaritat, la cooperació, l'amor, la felicitat, la confiança, l'honestedat, la serenitat, la tolerància, la col·laboració i la humilitat. L'acte, que va tenir un acompanyament musical a càrrec dels propis escoltes, es va cloure amb l'encesa de les espelmes amb la Llum de la Pau i amb un petit refrigeri pels assistents.
La Llum de la Pau és una iniciativa sorgida d'un canal de televisió austríac i que compta amb la col·laboració del moviment scout cristià. La flama s'encén a Betlem i es porta cap a Viena on es distribueix a diferents llocs del món.
La celebració va tenir un acompanyament musical a càrrec dels mateixos escoltes

Comenta aquest article