Esports

Derrotes dels equips infantils del CB Cambrils en els partits de tornada de les sèries eliminatòries

Per Redacció

El CB Cambrils infantil masculí, amb samarreta blanca, ahir, davant el CBT, a la pista del Serrallo

Els equips infantils, masculí i femení, del CB Cambrils van jugar els partits de tornada de les sèries eliminatòries per accés a l'A-1 i A-2, respectivament. El CB Cambrils va caure derrotat a la pista del CB Tarragona pel resultat de 76 a 45, un resultat totalment enganyós ja que la teòrica superioritat dels tarragonins no es va manifestar sobre la pista i només s'explica aquesta diferència de punts pel poc encert dels cambrilencs en moltes jugades clares en les que la pilota tocava la cistella i no acabava d'entrar.
A partir del proper mes de gener, el CB Cambrils jugarà una lliga interterritorial amb equips de la demarcació de Tarragona i de Lleida. Seran 10 equips els que la disputin, cinc de cadascuna de les dues demarcacions.

D'altra banda, l'infantil femení del CB Cambrils va estar a punt de guanyar a la pista del CB La Selva B. El resultat final va ser de 52 a 51, a favor de les selvatanes. Així doncs, l'infantil femení no accedeix a l'A-2 i jugarà, a partir del proper mes de gener, al nivell B-1, d'àmbit territorial.

Comenta aquest article