Societat

El pastisser Gabriel Bartra mostra com fer un pessebre de xocolata al taller de Nuri Mariné

Per Cristina Sierra

El pastisser Gabriel Bartra explicant les tècniques per desfer la xocolata, el passat divendres al taller de Nuri Mariné

El passat divendres a la tarda, el taller de pintura de Nuri Mariné va acollir una classe de pastisseria. El professor de pastisseria de l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils –Gabriel Bartra– va ser l’encarregat d’oferir aquesta classe que va consistir en fer un pessebre de xocolata. En aquest taller hi van participar sis persones que van elaborar les figures del pessebre amb diferents xocolates i se les van poder endur a casa.

Tal com va explicar Bartra a Revista Cambrils Diari Digital, les figures del pessebre es van fer amb “un tipus de xocolata que es pot modelar i que és com una plastilina, ja que quan se seca queda dura”. Per fer les figures, el pastisser també va utilitzar diferents líquids com Coca-Cola, anís i llimonada per donar gust a la xocolata. D’altra banda, el professor de l’escola d’Hoteleria va explicar que els maons del pessebre es farien amb carbó, un material que també s’aprendria a fer durant el taller. Mariné, per la seva part, va mostrar-se encantada d’acollir la classe i va oferir el seu taller a les persones que estiguin interessades en oferir un curs.

Comenta aquest article