Societat

El cor de gospel de l'Associació de Músics animarà la posada en marxa de les atraccions de la campanya "El Nadal més divertit" de la UB

Per Berta Ruiz

El president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra– i Èrik López de l'Associació de Músics de Cambrils, ahir en roda de premsa

La Unió de Botiguers de Cambrils i l'Associació de Músics de Cambrils s'uneixen en l'inici de la campanya "El Nadal més divertit", que arrenca aquest proper dissabte 22 de desembre. Amb motiu d'això, el cor de gospel de l'Associació de Músics de Cambrils –sota la direcció de Laia Boixadós– anirà recorrent els sis punts d'atraccions, instal·lats pel Cambrils Obert, durant tot el matí. El president de la UB –Tomàs Sierra– i Èrik López de l'Associació de Músics de Cambrils feien la presentació d'aquesta iniciativa, ahir a la tarda.

Actuacions del cor gospel a les sis places

Tal com va comentar Sierra aquesta és una idea pensada per donar-li més ressò a la posada en marxa de les atraccions muntades per a la canalla i que els pares i mares que acompanyen els petits també puguin gaudir d'una estona de música. Per la seva part, Èrik López va explicar que aquesta serà la primera actuació pública del nou cor de gospel, que comptarà amb una quinzena de cantaires. Va dir que la proposta va ser una idea de la directora del cor i que es van posar en contacte amb la Unió de Botiguers per tal d'establir aquesta col·laboració. El repertori estarà format per quatre temes que han estat assajant, des de la posada en marxa del cor –ara fa poc més d'un mes– i algunes nadales tradicionals. En cada punt, els recitals tindran una durada d'uns 20 o 25 minuts.

"El Nadal més divertit", del 22 de desembre al 5 de gener

Les actuacions començaran a les 11 hores del matí a la plaça de Carles Roig i seguiran a la plaça de Josep Martí i Nolla i a l'avinguda de Josep Vidal i Barraquer, a l'Eixample. Després arribaran al port i actuaran a les altres places: a la plaça de Mossèn Joan Batalla, a la plaça d’Aragó i a la plaça del Pòsit. Cal destacar que la campanya "El Nadal més divertit" durarà entre els dies 22 de desembre i el 5 de gener. Les botigues associades de la UB repartiran els tiquets per muntar a les atraccions, però per altra banda també es podran comprar a les mateixes atraccions amb un cost simbòlic d’un euro. Els diners que es recaptin es destinaran a una ONG local.

Comenta aquest article