Societat

Aquesta nit s'instal·larà una pantalla gegant a l'Ateneu Juvenil per seguir la final del programa "La Voz" i donar suport a Joan Pau Piqué

Per Redacció



Cartell promocional de l'acte d'aquesta nit
Aquesta nit, a partir de les 21.30 hores, s’instal·larà una pantalla gegant a l’Ateneu Juvenil per seguir la final del concurs musical “La Voz” de Telecinco i donar suport a Joan Pau Piqué. El cambrilenc, membre de l’equip de Malú, ha arribat al final del programa gràcies al suport de l’audiència que setmana rere setmana l'ha votat.
En aquesta gran final, Joan Pau Piqué també s’enfrontarà a la reusenca Mayka, integrant de l’equip de Melendi, i als seus altres dos rivals: Jorge de l’equip de Rosario Flores i Rafa de l’equip de David Bisbal. Des de la setmana passada i durant la gala d’avui es pot anar votant. En el cas del cambrilenc és: un missatge de mòbil GANAR PAU al 27450 o bé trucant al telèfon 905810201.

La festa serà organitzada per l’Associació d’Empresaris d’Hostaleria de Cambrils i, els beneficis que se n’obtinguin del bar es donaran a Càritas i al departament de Benestar Social de l’Ajuntament per tal d’ajudar a aquelles famílies que més ho necessiten.

Comenta aquest article