Societat

El cambrilenc Albert Fortuny és ordenat prevere a la Catedral de Tarragona

Per Pau Fortuny

Un moment de la cerimònia d'ordenació del sacerdot Albert Fortuny. Foto cedida per Oriol Ventura

El passat diumenge a la tarda es va celebrar la cerimònia d'ordenació de sacerdot del cambrilenc Albert Fortuny Llaveria. La cerimònia, celebrada a la Catedral de Tarragona, va ser presidida per l'Arquebisbe de Tarragona –Jaume Pujol– i va comptar amb la participació d'un centenar de sacerdots i D'unes 600 persones que van acompanyar al nou prevere en el dia de la seva ordenació.

La cerimònia va tenir diferents moments emotius. Després de que l'arquebisbe Jaume imposés les mans sobre l'Albert per ordenar-lo sacerdot, cadascun dels sacerdots van imposar també les mans com a símbol de benvinguda a la diòcesi de Tarragona. Quan va acabar la celebració, Fortuny va tenir unes paraules d'agraïment per tots els presents que l'han acompanyat durant aquest camí.

El passat mes d'octubre, el cambrilenc va fer 25 anys i, després de 6 anys d'estudis i d'uns mesos de diaca, el nou prevere s'entrega definitivament a la diòcesi amb la funció de predicar la paraula de Déu. Des de fa uns mesos que és un dels encarregats del seminari menor, es vicerector de la Parròquia de Sant Pau de Tarragona i fa de capellà al col·legi sant Pau de Tarragona.

Comenta aquest article