Esports

Uns 200 atletes participen al Cros de Cambrils amb la victòria de la cambrilenca Laurine Marimon en la categoria benjamí

Per Pere Ferrando

Moment de la sortida en la categoria absolut masculí

Aquest passat diumenge 16 de desembre es va disputar el XXXIVè Cros de Cambrils i LXVIè Trofeu Salceda i Castells, en la seva segona edició "In Memoriam". Aquesta competició està inclosa a la lliga de cros de la Federació Catalana d’Atletisme. L'organització va anar a càrrec del Club Atletisme Cambrils amb el suport de diverses institucions i aportacions d’entitats privades. La competició va aplegar uns 200 atletes provinents de forces indrets de la geografia catalana, així com un grup de participants arribats des d'Andorra, fidels a la cita cambrilenca des de fa força anys. El bon temps va acompanyar al bon desenvolupament de les divuit curses de les quals constava la competició, repartides en categories dins les vessants masculina i femenina.

Els resultats dels atletes locals

L’atleta cambrilenca més destacada va ser Laurine Marimon, guanyadora de la prova benjamí femenina. Cinc atletes més també van pujar al pòdium: Francesc Fernández a la categoria absoluta masculina; Helena González a la categoria infantil femenina i Marc Bernadó a la categoria benjamí masculina pujaven al segon calaix del pòdium. Jaume Pujals a la categoria infantil quedava tercer.

A nivell local, els millors classificats de cada categoria van ser:
Absolut masculí: Francesc Fernández -  2n. classificat
Cadet masculí: Dídac Alonso - 5è. classificat
Infantil masculí: Jaume Pujals - 3r. classificat
Infantil femení: Helena González - 2a. classificada
Aleví masculí: Jan Chiló - 7è. classificat
Aleví femení: Núria Sáenz de Pablo - 9a. classificada
Benjamí masculí: Marc Bernardó - 2n. classificat
Benjamí femení: Laurien Marimon - 1a. classificada

Cursa solidària amb La Marató de TV3

Un cop més el club local també es va solidaritzar amb la diada de La Marató de TV3. Al finalitzar les curses federades es va programar una cursa solidària on els participants havien d’adquirir el dorsal per a poder córrer. La recaptació servia per a donar suport a la causa social de la lluita contra el càncer.

Atletes participants en la prova absoluta femenina

Comenta aquest article