Esports

Victòria de l'United, empat del Marina i derrotes del FC Cambrils i del Vilafortuny

Per Redacció

El jugador Ray s'endú una pilota davant l'oposició d'un jugador del Bonavista en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana


Gandesa 1 - Cambrils 0

Nova derrota fora de casa del Cambrils davant el Gandesa, en un partit on el Cambrils va poder sentenciar el partit a la primera part amb tres oportunitats de gol evidents. Els cambrilencs van fer una molt bona part, jugant la pilota i creant ocasions de gol davant un Gandesa que no acabava de trobar la posició. La primera part va acabar amb empat a 0. Al minut 10 de la segona part, el Gandesa va marcar l'únic gol del partit. A partir d'aquell moment, el Cambrils va intentar empatar el partit però no va tenir sort.

El Cambrils ocupa la novena posició de la classificació amb 20 punts. En primer lloc hi ha el Jesús i Maria, amb 29 punts. El proper partit del Cambrils serà a casa de l'Ampolla.

Tercera Catalana

Cambrils United 2 - Bonavista 1

Primer partit a casa del Cambrils United amb el nou entrenador Joan Rabassó, després de la destitució de Carles Capella fa dues setmanes. El Cambrils United va jugar un bon partit, creant diferents ocasions de gol en les dues parts de joc, La primera part va estar dominada pels cambrilencs, que podien haver sentenciat el partit amb tres clares oportunitats. Una d'aquestes ocasions va ser el gol fantasma del Cambrils United, després d'un xut de lluny d'un jugador cambrilenc que va tocar al travesser i el porter va introduir la pilota més d'un pam dins la porteria. L'àrbitre, que va veure la jugada de lluny, no va donar el gol per vàlid.
Al minut 20 de la segona part, Yeray va marcar el primer gol del Cambrils United i, uns minuts més tard, el Bonavista va empatar el partit. Al minut 35, Sergi va aconseguir el 2-1.

La propera setmana, el Cambrils United jugarà el derbi local davant el Marina. Actualment, el Cambrils United ocupa l'onzena posició de la classificació amb 15 punts.

Marina i Maspujols van empatar en el partit disputat el passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 2 - Maspujols 2


Empat del Marina davant el Maspujols, en un partit on els cambrilencs van començar guanyant i es van deixar empatar a l'últim minut de la segona part. La primera part va estar molt igualada quant a jugades de gol. Al minut 5 de la segona part, Joan va aconseguir el primer gol del Marina i, només 9 minuts més tard, Souli marcava el segon gol local. Al minut 20 de la segona part, el Maspujols va marcar el 2-1. Al minut 89, l'equip visitant va aconseguir empatar el partit davant la sorpresa dels cambrilencs.

La propera setmana, el Marina jugarà el derbi local davant el Cambrils United. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa la penúltima posició de la classificació amb 9 punts.

Quarta Catalana

Vilafortuny 0 - Salauris 4

Derrota del Vilafortuny a casa davant el Salauris, el segon classificat de la categoria. El partit va estar dominat pel Salauris, que va marcar el primer gol al minut 30 de la primera part. Al minut 43, l'equip visitant va marcar el 0-2, resultat amb el que s'acabava la primera part. La segona part va començar amb el tercer gol del Salauris i, als minuts finals del partit, l'equip visitant va tornar a demostrar la seva superioritat aconseguint el 0-4. Cal destacar que el partit va estar marcat per nombroses targetes grogues als jugadors cambrilencs.
La propera setmana, el Vilafortuny jugarà a casa del Riudecols. Actualment, l'equip cambrilenc ocupa l'onzena posició de la classificació – de 14 equips– amb 10 punts.

Segona territorial (juvenil)

Alcover 1 - CF Oleastrum 1

El CF Oleastrum va aconseguir un empat al camp del líder, l'Alcover. Els cambrilencs van patir, però finalment va poder fer-se amb un empat. Al minut 23, l'Alcover s'avançava al marcador, però fruit de la relaxació dels locals, va arribar el gol dels cambrilencs en el minut 38, gràcies a un gran gol obra d'Aaron Campos. Durant la segona part, on no hi va haver cap més gol i es va veure un joc molt més agressiu. El porter Joan de l'Oleastrum va aturar un penal i, finalment, es va aconseguir un treballat empat.
L'equip descansarà la propera jornada.

Bàsquet

CE Vilanova i la Geltrú 83 - CB Cambrils 71

Derrota dels cambrilencs en un partit que va començar bé pels interessos del CB Cambrils ja que als tres minuts de joc guanyava per 0 a 9. Però aquesta ratxa es va trencar i el Vilanova va acabar el primer quart amb un resultat de 23 a 16 al seu favor. Tot i això, el segon quart va ser pels CB Cambrils que van remuntar el marcador i es van arribar a col·locar tres punts amunt tot i que la reacció dels vilanovins va fer que s'arribés a la mitja part amb un avantatge local de tres punts. El tercer quart va ser guanyat, clarament, pels de Vilanova i en el darrer període, tot i maquillar un pèl el resultat, el Cambrils no va poder donar la volta al marcador.
El proper partit es disputarà el segon cap de setmana de gener i el CB Cambrils jugarà a casa, davant el Zamar 2000 - Ploms Salle - Reus B

Hoquei

CH Castellet 3 – Cambrils CH 3

Partit molt disputat i treballat el que van jugar els cambrilencs, el divendres a Sant Vicens de Castellet. Als primers minuts del partit, el Castellet va pressionar molt amb el seu joc, mentre que el Cambrils intentava buscar el seu joc. Quan només s’havien disputat tres minuts, l’àrbitre va xiular un penal a favor dels locals, que feien pujar l’1 a 0, gràcies a una decisió arbitral molt discutible. Després d’aquest primer gol, el Cambrils va començar a jugar molt bé i quan faltaven 11 minuts pel final de la primera part, l’àrbitre va xiular un altre penal, en aquest cas, a favor dels cambrilencs. Francesc Arcos feia pujar l’1 a 1 al marcador. A partir d’aquest moment, semblava que el Cambrils tornava a estar dins del partit, fent contraatacs molt ràpids i, gràcies a diferents aturades del porter local i pels pals, no va poder marxar al descans amb el marcador a favor.
En la segona part, el Cambrils va sortir amb la idea clara que hauria de treballar molt per a poder sumar algun punt contra el Castellet. Quan es portaven 20 segons jugats, una errada de marcatge de la defensa del Cambrils, propiciava el 2 a 1 pels locals. Arran d’aquest gol, el Cambrils va començar a desplegar els seus millor minuts de joc i, pocs minuts després tornava a empatar gràcies a un nou penal transformat per Francesc Arcos. Després d’aquest gol, semblava que els cambrilencs tornessin a funcionar molt bé, amb forts xuts a la porteria i un altre penal a favor que els posava per davant en el marcador, 2 a 3. Però pocs minuts després va arribar la compensació arbitral que, va tornar a xiular un altre penal a favor dels locals, que empataven de nou el partit. Aquests minuts finals van ser molt durs pels dos equips, però amb ocasions més clares pel Cambrils. Fins i tot, en la darrera jugada, els cambrilencs van estavellar la pilota als tres pals de la porteria local. Finalment, la sort no va estar de cara pel Cambrils i va haver de conformar-se amb l’empat.


Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

Un jugador del Laguna remata a la porteria de l'Altafulla en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CFS Laguna 4 - Altafulla FS 4


El partit va començar amb un Altafulla que va pressionar molt i un Laguna molt ben col·locat en defensa. Tot i això, la pressió que exercia l'Altafulla no li va donar bons resultats, ja que els locals sortien amb força facilitat i posaven en dificultats la defensa visitant. De fet, gairebé a l'inici de partit, en el minut 2, després d'una bona triangulació dels cambrilencs arribava el primer gol, obra de Cristian. En el minut 11, Pitu feia el 2 a 0, després d'una sacada al límit de l'àrea. Només un minut després, en el 12, Inaga feia el tercer després d'una bona passada al segon pal. Malgrat la distància dels cambrilencs, els visitants no es van donar per vençuts i, en el minut 17, l'Altafulla va retallar distàncies per una pèrdua de pilota d'Inaga. Amb el 3 a 1 es va arribar al descans.
La segona part va començar com la primera, però amb un Altafulla que va gaudir de més ocasions de gol. Tot i això, va ser el Laguna el que va tornar a marcar, gràcies a una genialitat de Quique que va batre el porter visitant. Semblava que el partit estava sentenciat, però el Laguna va relaxar-se i fruit d'això va arribar el 4 a 2 i, poc després el 4 a 3 per una errada defensiva. Aquest resultat va posar molt nerviosos els jugadors locals, però tot i així van disposar d'ocasions clares de gol que no van ser capaços de materialitzar. Per contra, l'Altafulla va aconseguir l'empat a quatre, en el minut 34. En els darrers minuts del partit, el Laguna va lluitar, però finalment no van aconseguir la victòria.

Preferent Catalana

Playas de Salou FS 4 - CFS Mediterrani 8
 


El Mediterrani va aconseguir una treballada victòria a la pista del Playas de Salou per un resultat de 4 a 8, gràcies, sobretot, a una molt bona segona part per part dels jugadors cambrilencs.
El partit va començar molt bé per al Mediterrani ja que el porter local es va mostrar molt insegur i imprecís amb els peus, i un error d'ell va ser aprofitat per Héctor per avançar al conjunt cambrilenc. Després, una nova errada del porter local va estar a punt de ser aprofitada per Joan per fer el segon, però el porter local va esmenar el seu error desviant el xut a córner. A partir d'aquí, el Playas de Salou va agafar el domini del partit i va tancar al Mediterrani al seu propi camp. En pocs minuts va donar la volta al marcador aprofitant que els jugadors cambrilencs no es trobaven còmodes ni en atac i en defensa. Als darrers minuts de la primera part però, va arribar la reacció del Mediterrani que amb dos gols, el primer obra de Joan en una jugada personal i el segon de Fran aprofitant una assistència d'esperor d'Alexis, van donar la volta al marcador deixant-lo en un 2 a 3 al descans.

La segona part va començar molt bé per al Mediterrani ja que Héctor va fer dos gols de manera consecutiva. Aquest avantatge va donar molta tranquil·litat i confiança als jugadors cambrilencs, tot al contrari que als jugadors locals que van començar a posar-se nerviosos i a perdre els papers i es van veure incapaços de remuntar el partit. Només un gol en pròpia porta d'Alexis va esperonar als locals, que van decidir, en els darrers cinc minuts, jugar amb porter jugador per mirar d'igualar el marcador. Però els nervis i la precipitació van jugar una mala passada al Playas de Salou, cosa que va aprofitar el Mediterrani per sentenciar el partit i primer Joan i després Alexis van marcar el sisè i el setè gol per als cambrilencs des del seu propi camp a porteria buida. Un minut després, Fran en una jugada personal, feia el vuitè i definitiu gol per als cambrilencs. Als darrers instants, el Playas de Salou va posar setge a la porteria del Mediterrani per al menys maquillar el resultat, però només van ser capaços de fer un gol més a falta de vint segons per acabar el partit i deixar el resultat final en un 4 a 8 a favor del Mediterrani.
       


IES Gabriel Ferrater 2 – CFS Mediterrani (cadet) 5

CFS Mediterrani (infantil) 5 – Amposta FS 3

CFS Mediterrania (aleví) 5 –Vinyols 3

Tennis taula

Preferent


Almoster "A" 6 - Dynamic System Cambrils "A" 0
Contundent derrota del Cambrils davant de l’Almoster, en un partit on els palistes cambrilencs no van estar a l’alçada.

Segona territorial
Llops "B" 2 - Fonda Montserrat Cambrils "B" 4 

Victòria dels cambrilencs que segueixen ocupant el segon lloc de la classificació, sent enguany, el seu primer any en competició. Daniel i Marc Crespo i Isaac Aguado van ser els més destacats.


Segona territorial 

Autoplancha Platino Cambrils 3 - Els Mets 4
Derrota ajustada dels cambrilencs en un partit que va ser molt igualat durant tots els sets i que es va haver de definit en el dobles. Els jugadors més destacats van ser José Daniel Martínez, José Martínez i Ramón Tots.



Base
Almoster "A" 3 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 2
Partit molt igualat que finalment va decantar-se del costat local per la mínima. Els jugadors més destacats van ser Pablo Alday del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer, Raúl Draga de l’institut Ramon Berenguer i Andreu Mestres de Mont-roig.

Comenta aquest article