Informació general

L'Escola d'Hoteleria va acollir ahir la sisena edició del Sopar per l'Esclerosi Múltiple

Per Judit Pinazo

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils va acollir ahir la sisena edició del Sopar per l'Esclerosi Múltiple, que té com a objectiu aconseguir fons per a l'Associació Esclerosi Múltiple que des de fa anys treballa per tirar endavant el projecte de l'Hospital de Dia Mas Sabater, ubicat a Reus, on malalts que pateixen aquesta malaltia poden fer activitats de rehabilitació.

El sopar es va celebrar amb èxit, ja que es van esgotar els 210 tiquets que s'havien posat a la venda. A banda, també existia la possibilitat de fer aportacions a una taula zero, que segons dades facilitades pel Departament de Benestar Social a Revista Cambrils Diari Digital han estat molt positives.

Cada any es dedica el sopar a un personatge rellevant de la història, que enguany ha estat el compositor Wolfgang Amadeus Mozart, coincidint amb el 250 aniversari del seu naixement. Les 19 taules del sopar comptaven amb una mona de xocolata inspirada en el compositor que es posava a la venda també per recaptar fons per a l'associació. A banda, a la recaptació total cal sumar-hi els donatius a nivell personal que han fet empreses i particulars del municipi.

Durant el sopar, es va oferir un petit concert a piano a càrrec de Clara Parra, de l'Escola Municipal de Música de Cambrils.

Comenta aquest article