Societat

Joan Pau Piqué ja està a la final del programa La Voz de Telecinco

Per Redacció

Imatge d'un moment de l'actuació de Joan Pau Piqué en la gala d'anit

El cambrilenc Joan Pau Piqué ja està en la final del concurs musical La Voz de Telecinco, després de superar, anit, a la seva rival d’equip Iolanda. Els vuit semifinalistes van actuar, ahir, en una nova gala en directe i, novament, el cantant cambrilenc va rebre el suport incondicional de l’audiència que l’ha anat votant gala rere gala. En aquesta ocasió, Joan Pau Piqué va escollir un altre gran clàssic i va interpretar la cançó “Smile” de Nat King Cole.

En la gala d’ahir, la decisió es va repartir entre els coaches i el públic, ja que el coach havia de donar un percentatge a cadascun dels seus artistes, però sense que fos un 50% i 50%. Malú va repartir molt equitativament els percentatges entre els seus dos concursants i va atorgar un 49% a Joan Pau Piqué i un 51% a Iolanda. Aquests percentatges sumats a la votació del públic, un 64% per a Piqué, van donar-li un total d’un 113%, col·locant-lo com a primer finalista de la nit i únic representant de l’equip de Malú que lluitarà per guanyar el concurs, el proper dimecres.

El cambrilenc, novament molt emocionat, va mostrar-se molt agraït i, amb molta empenta, va manifestar que anirà a per totes per aconseguir guanyar la final. A la final, Joan Pau Piqué també s’enfrontarà contra la reusenca Mayka, membre de l’equip de Melendi, i una de les grans favorites de l’audiència.

Comenta aquest article