Societat

L'Escola de l'Esplai i l'Esplai La Xarranca obren el període d'inscripcions d'un curs de monitor de lleure infantil i juvenil

Per Berta Ruiz

L'Esplai La Xarranca durant els tallers que van organitzar amb motiu del País del Vi, aquest passat octubre

L’Escola de l’Esplai de Tarragona, juntament amb la col·laboració de l’Esplai La Xarranca de Cambrils, posen en marxa un curs de monitor/a d’activitats de lleure infantil i juvenil. El curs semiintensiu, que es realitzarà a Cambrils, tindrà lloc entre els dies 21 de desembre i 20 de gener, amb un horari de matí i de tarda, de les 10 a les 14 hores i de les 16 a les 20 hores.

Obtenció del títol de monitor de lleure

Roser Piqué, responsable de l’Esplai La Xarranca, va explicar a Revista Cambrils Diari Digital que La Xarranca, com a entitat, va demanar a l’Escola de l’Esplai la possibilitat d’ofertar un curset de monitor a Cambrils per tal que gent del municipi s’hi pugui apuntar. El curs, que té un cost de 225 euros (monogràfic inclòs), va adreçat a joves que tinguin a partir de 18 anys i que vulguin obtenir el carnet de monitor de lleure. Per treure’s el títol cal completar el curs i realitzar el monogràfic. Per altra banda, els joves han de realitzar un treball i un període de pràctiques. Segons va explicar Piqué, l’Esplai La Xarranca acollirà els monitors en pràctiques per a les activitats que es necessitin i en funció del nombre de xiquets que hi hagi. Els interessats en inscriure’s poden posar-se en contacte amb l’Escola de l’Esplai de Tarragona a través del correu electrònic escola@fundaciosiurana.cat o al telèfon 977 249 724. El lloc on s’impartirà el curs serà al centre Les Basses i a la Casa Sant Josep, depenent dels dies. Per a més informació es pot accedir a la pàgina web d’aquesta entitat.

Activitats de l'Esplai La Xarranca

Actualment, l’Esplai La Xarranca compta amb set monitors. Enguany ja va organitzar unes colònies per Setmana Santa, a Vilanova de Prades, i a l’estiu es va fer càrrec d’un esplai d’estiu al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. Per a la propera Setmana Santa tornaran a preparar unes noves colònies. També col·laboren en d’altres activitats de lleure infantil i juvenil com els tallers que van organitzar-se al parc del Pescador amb motiu del País del Vi.

Comenta aquest article