Societat

La Fira Regal de Nadal a la plaça d'Espanya i el Mercat de Nadal al Pòsit tanquen quatre dies de bones vendes i nombroses activitats

Per Berta Ruiz

Imatge del Mercat de Nadal que va instal·lar-se a la plaça del Pòsit

Valoració molt positiva per part de la Unió de Botiguers de Cambrils i per part de l’Associació de Comerciants VilaCentre en les darreres edicions del Mercat de Nadal i la Fira Regal de Nadal, organitzades per ambdues entitats respectivament.

Fira Regal de Nadal a la plaça d'Espanya

Per un costat, del 5 al 8 de desembre, a la plaça d’Espanya, va muntar-se la Fira Regal de Nadal impulsada per VilaCentre. Enguany, la fira va incrementar el seu nombre de parades i de botigues participants amb un total de 24 comerços i una cinquantena de parades. La plaça es va omplir de tot tipus d’ornaments nadalencs, objectes de decoració per aquestes festes, així com menjars típics d’aquestes dates. La presidenta de l’Associació de Comerciants VilaCentre –Tere Recasens– feia una valoració molt positiva dels quatre dies la Fira Regal de Nadal, tant pel que fa a l’assistència de gent com per les vendes. “La valoració general és bona, hi ha hagut molt bona resposta per part de tothom i molt bona acollida. Quant a vendes han oscil·lat depenent del dia, però estem satisfets de com ha anat”, ha comentat Recasens. Des de l’associació també van organitzar diferents activitats paral·leles com contacontes, tallers i jocs inflables que també van tenir molt bona acollida per part del públic, segons va dir Recasens.

Mercat de Nadal a la plaça del Pòsit

Per altra banda, del 6 al 9 de desembre, a la plaça del Pòsit es va muntar el Mercat de Nadal, impulsat des de la Unió de Botiguers. En aquest espai, s’hi van muntar una dotzena de parades corresponents a un total d’onze comerços, amb tot tipus d’objectes, elements de decoració i també diferents postres nadalencs. Tal com ha comentat la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll–, “el Mercat de Nadal d’enguany ha anat molt bé, hem trencat esquemes i li hem donat un gir total. Fem una valoració òptima, tant per les vendes, com per l’ambient que hi ha hagut durant aquests quatre dies. A més, tant els comerciants que hi han participat com els comerços de la zona també han estat molt contents i ens ha servit per revitalitzar la plaça”. A banda, des de la Unió de Botiguers també s’han organitzat d’altres activitats paral·leles que també han tingut molt bona resposta. En el marc de la iniciativa “El Pòsit batega!”, es va fer una xocolatada popular, una recollida de cartes del Pare Noel, una sessió de “Pinta’m un conte” a càrrec de Montse Parra i Nuri Mariné, un taller de felicitacions de Nadal també amb Montse Parra i, la darrera tarda es va servir rom cremat per a tothom i es va fer la presentació de la funció “Clowns” a càrrec del grup de teatre infantil La Tequeta.

Comenta aquest article