El Vilafortuny guanya el partit ajornat contra el Porrera

Imatge d'arxiu del partit entre el Vilafortuny i l'Almoster, disputat el passat novembre

Quarta Catalana

El Vilafortuny ha aprofitat el pont de desembre per a disputar els dos partits que tenia ajornats des de feia unes setmanes. Per una banda, el passat dijous va jugar a casa del Porrera, on va guanyar 0 a 4 i, per l'altra banda, ahir al vespre es va disputar el partit entre el Riudoms i el Vilafortuny, que va acabar amb derrota cambrilenca.

Porrera 0 - Vilafortuny 4

El Vilafortuny va guanyar davant el Porrera, en un partit on els cambrilencs va dominar el partit des del primer minut de joc i va deixar sense opcions de remuntada al Porrera. Al minut 20 de la primera part, Pelos va marcar el 0-1 i, només cinc minuts més tard, el mateix jugador va ser l'encarregat de marcar el segon gol a favor dels cambrilencs. La segona part va continuar amb la mateixa tònica que la primera. Al minut 5, Cristóbal va aconseguir el 0-3 i, al minut 30, Fonfreda va marcar el definitiu 0-4.

Riudoms 1 - Vilafortuny 0

Ahir al vespre, el Vilafortuny va disputar el partit davant el Riudoms, que va estar marcat per la gran quantitat de faltes que hi van haver durant les dues parts del partit. Al minut 30 de la primera part, un error defensiu del Vilafortuny va permetre al Riudoms fer l'únic gol del partit. El Vilafortuny va intentar remuntar el partit i crear ocasions de gol però no hi va haver sort. Al minut 30 de la segona part, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Riudoms que va anar fora i, en els minuts finals, el Vilafortuny va tornar a intentar, sense sort, crear alguna ocasió més de gol.

El proper partit del Vilafortuny serà aquest proper diumenge a casa davant el Salauris.