Societat

Es posa en marxa la il·luminació nadalenca als carrers de Cambrils

Per Redacció

Els alumnes de la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música van cantar unes nadales al costat de l'arbre il·luminat

El passat dimecres a la tarda, en una tarda amb una sensació de fred força intensa, es va fer l'encesa oficial de l'enllumenat de Nadal que hi ha distribuït per tota la població. L'acte simbòlic, que es va fer a través de l'encesa de l'arbre guarnit de llums que hi ha a un dels extrems de la plaça de l'Ajuntament, va aplegar l'actuació de la Coral Infantil de l'Escola Municipal de Música així com unes paraules de l'alcaldessa, Mercè Dalmau. Recordem que les ornaments lluminosos als carrers de Cambrils es van començar a col·locar a principis del passat mes d'octubre.

Encesa de l'arbre del Pòsit

Poc després d'aquest acte, es feia l'encesa de l'arbre que s'ha instal·lat a la plaça del Pòsit, ben a prop del mercat de Nadal de la Unió de Botiguers, que ocupa l'extrem sud de la plaça. En aquest acte, un cop encesa la il·luminació de l'arbre, es va comptar amb un concert del Cor Infantil de la Coral Verge del Camí. Després del concert es va fer un tast de tapes a càrrec de l'Associació d'Empresaris d'Hostaleria de Cambrils.

Comenta aquest article