Societat

Joan Pau Piqué es classifica per a la semifinal del programa La Voz de Telecinco després de rebre, novament, el suport del públic

Per Redacció

Imatge de Joan Pau Piqué durant una actuació al programa de Telecinco

El cambrilenc Joan Pau Piqué ja és un dels vuit semifinalistes del programa La Voz de Telecinco, després que aquest passat dimecres tornés a classificar-se, automàticament, gràcies al suport de la votació popular. En la darrera gala en directe, els quatre concursants de cada equip van tornar a cantar en solitari. En aquesta ocasió, Piqué –integrant de l’equip de Malú– va escollir el tema “Cheek to cheek” un altre gran clàssic de Frank Sinatra. En la gala d'aquest passat dimecres, un dels participants de cada equip era escollit pel públic, l’altre era salvat pel seu coach i, els altres dos quedaven eliminats del programa. El cambrilenc va tornar a rebre el suport popular per segona setmana –via trucades telefòniques, missatges de SMS i votacions a través de l’aplicació del programa– i va ser salvat automàticament. Joan Pau Piqué, molt emocionat va agrair el suport de l’audiència i l’oportunitat que li està donant el programa: “m’he passat més de trenta anys intentant introduir aquest tipus de música, escoltant que era un cantant per a minories i que mai vendria cap disc. El programa La Voz m’ha tornat tot el que m’ha pres la vida amb la música”, va dir entre llàgrimes.

Cal destacar que els vuit semifinalistes del programa iniciaran una gira de concerts per diferents ciutats, a principis de 2013. De moment, ja estan confirmats sis concerts: el 4 de gener a Bilbao, el 6 de gener a Madrid, l’11 de gener a Saragossa, el 12 de gener al Sant Jordi Club de Barcelona, el 19 de gener a València i el 2 de febrer a Sevilla.

Comenta aquest article