Societat

L'agrupació local del PSC engega la campanya solidària de recollida de joguets i de material escolar "Cap nen sense joguina"

Per Berta Ruiz

L'agrupació local del PSC embolicant els regals de la campanya solidària, el passat dimecres

L’agrupació local del PSC ha engegat una campanya solidària de recollida de joguets nous i de material escolar. Sota el lema “Cap nen sense joguina”, la iniciativa va iniciar-se fa unes setmanes, a través de les xarxes socials, del correu electrònic d’afiliats i simpatitzants del partit i de diferents botigues de joguets de Cambrils, que han col·laborat en la campanya.
Tal com ha explicat la primera secretària del PSC de Cambrils –Anna Peláez– a Revista Cambrils Diari Digital, “les joguines recollides es donaran a la Creu Roja Cambrils i a Càritas Cambrils per tal que les distribueixin entre les famílies cambrilenques que tinguin dificultats econòmiques. L’objectiu és que cap nen es quedi sense joguina en aquests moments tan durs. Cal destacar que totes les joguines són noves, comprades per gent de l’agrupació i d’altres persones que ens les han portat”. En aquest sentit, Peláez va voler ressaltar que “molta gent que mai havia vingut a l’agrupació s’ha acostat per col·laborar en aquesta campanya”.

Concert solidari, el proper 14 de desembre

Aquesta iniciativa, segons Peláez, s’emmarca en un seguit d’accions engegades per l’agrupació local del PSC per tal d’obrir-se a la ciutadania, més enllà dels seus afiliats i simpatitzants. De fet, dins d’aquestes accions ja va organitzar-se, recentment, un curs de xarxes socials, amb molt bona acollida i, el proper 14 de desembre a partir de les 22 hores a la seu de l’agrupació, també s’organitzarà un concert de guitarra de Miquel Javaloy, on farà un recopilatori de cançons tradicionals i d’altres del seu nou disc. Aquest recital servirà per recaptar fons en pro de La Marató de TV3.

Comenta aquest article