Societat

S'engega una gimcana nadalenca a una vintena de comerços del Barri Antic adreçada a les famílies

Per Redacció

Imatge del cartell promocional de la gimcana nadalenca

L’associació de comerciants Vila Centre, l’Oficina del Pla de Barris del Barri Antic, l’àrea de Cultura de l’Ajuntament i la Biblioteca Municipal han posat en marxa una gimcana nadalenca entre els diferents comerços del Barri Antic, adreçada a famílies amb infants d’entre 5 i 10 anys.  

Els 23 comerços del Barri Antic participants en aquesta iniciativa –dos més que en la que es va organitzar per Sant Jordi, enguany–, dedicaran els seus aparadors al Nadal i als personatges i tradicions més rellevants que envolten aquestes festes. Entre els dies 3 i 20 de desembre, les famílies hauran de respondre correctament totes les preguntes sobre els diferents aparadors, segellar-les a cada botiga i valorar els aparadors de l’1 al 10. Per exemple, hauran d'esbrinar: "quin personatge del pessebre s’ha colat a l’aparador? Com es vestirà la pastoreta per a dinar a cals sogres el dia de Sant Esteve? Amb quin aparell mira el Pare Noel si els nens s’han portat bé?". Aquestes són algunes de les qüestions que els participants hauran de resoldre buscant la resposta mirant els aparadors. Les butlletes per a participar en la gimcana es podran trobar als mateixos comerços, al Centre Cultural i a la Biblioteca, i s'hauran de retornar emplenades als mateixos llocs.

El 7 de gener, a les 18.30 hores al Centre Cultural, tindrà lloc l’entrega de premis. Prèviament, a les 17 hores, també hi haurà la projecció de la pel·lícula "El petit Nicolàs".

Comenta aquest article