Esports

Els Vogadors dels Vent d’Estrop pugen al podi en les regates de San Andrés de Castro Urdiales

Per Redacció

Imatge de l'estada dels cambrilencs a Castro Urdiales

Una delegació dels Vogadors de Cambrils ha passat quatre dies a Castro Urdiales, per a participar a les regates populars de San Andrés, a la ciutat càntabra, amb motiu del patró de la ciutat. Aquesta ha estat la quarta vegada que els cambrilencs participen a les regates de San Andrés.

El passat dijous a la tarda, els vogadors van poder entrenar amb les embarcacions amb les que l’endemà havien de participar a la regata, concretament, amb una trainerilla i amb un batel per tal de fer-se amb aquestes embarcacions, típiques del rem de banc fix del Cantàbric. Divendres al migdia, en un port de Castro Urdiales a vessar de gent, es van celebrar les regates de San Andrés en tres categories: trainerilles, batels i batels mixtos. Les regates de trainerilles eren sobre un camp de regates de 3.000 metres, amb cinc ciavogues i les de batels, de 2.000 metres, amb tres ciavogues. Els Vogadors de Cambrils van tornar a aconseguir uns excel·lents resultats en les dues categories en les que van participar. En trainerilla van aconseguir la 2a posició i en batels mixtos, en la que hi havia una vogadora cambrilenca, van guanyar la regata.

El club cambrilenc ha participat en aquesta regata en el marc de l’estreta col·laboració que mantenen els Vogadors de Cambrils amb la Sociedad Deportiva de Remo de Castro Urdiales, per la qual són continus els intercanvis d’estades entre ambdós clubs, especialment, amb la canalla.

Comenta aquest article