Societat

Alumnes de P3 de l'escola Joan Ardèvol i alumnes de P2 de la llar d'infants Maria Dolors Medina celebren la "Festa del vermell"

Per Berta Ruiz

Alumnes, pares i mares i mestres van vestir-se de vermell per participar en la "Festa del vermell", el passat divendres a la tarda a l'escola Joan Ardèvol

El passat divendres a la tarda, els alumnes de P3 de l’escola Joan Ardèvol, juntament amb els alumnes de P2 de la llar d’infants Maria Dolors Medina van celebrar la “Festa del vermell”, a les dependències de l’escola Joan Ardèvol. Alumnes, pares i mares i mestres d’ambdós centres van participar en aquesta activitat que, any rere any organitza l’escola. En aquesta ocasió però, era la primera vegada que es comptava amb la participació d’alumnes de la llar d’infants municipal.

Tal com va explicar el director de l’escola Joan Ardèvol –Enric Masdeu– “la ‘Festa del vermell’ té l’objectiu de treballar aquest color amb els més petits de l’escola i per això, tot es va transformar en vermell: la classe, els vestits, les cares o el berenar”. Hi va haver un petit espectacle a càrrec d’una animadora, jocs, cançons i, finalment un ball. Per acabar la tarda de festa, els més petits també van poder degustar un berenar “vermell”, a base de pa amb tomaca i pernil dolç, tomaques cherry, gelatina vermella i cireres confitades. Segons Masdeu, “aquesta és la primera trobada que fem amb els pares dels nostres alumnes de P3, un cop han fet l’adaptació a l’escola i també hi fem participar els alumnes de P2 de la llar d’infants, perquè anem obrint camí, ja que esperem que molts d’ells vinguin a la nostra escola i per això volem que la coneguin. Amb aquestes activitats aprenen a conèixer els colors bàsics. Després, al llarg del curs es faran les festes del blau o del groc”. Tal com va manifestar Masdeu, activitats com aquesta també permeten que molts pares coneguin les dependències de l’escola i més concretament, les aules d’Educació Infantil en hores de classe.

Comenta aquest article