Societat

37 cambrilencs nascuts l'any 1962 celebren la festa dels 50 anys

Per Redacció

Foto de grup dels cambrilencs nascuts l'any 1962 que van participar a la festa d'ahir

37 cambrilencs nascuts l'any 1962 van celebrar, ahir, conjuntament amb els seus acompanyants, la festa dels 50 anys. En total es van aplegar unes 65 persones que van gaudir d'una jornada de festa completa. Els participants a la festa es van congregar al passeig Albert on es van enfilar al trenet i van fer un tomb complet per Cambrils amb parada i visita al Museu Agrícola, entremig del recorregut. El trajecte final del recorregut en trenet va ser la Casa de la Vila on l'alcaldessa acompanyada dels regidors van rebre als participants a la festa. Al vestíbul de l'Ajuntament es va fer la foto de grup i ja dins la sala de plens, l'alcaldessa, Mercè Dalmau, va dirigir unes paraules als presents, evocant fets rellevants a nivell internacional, del que va passar l'any 1962. Els participants a la festa van rebre un llibre com a obsequi, per part del consistori.
A continuació es va celebrar el dinar al restaurant El Dorado. Cal destacar que en l'apartat de ball i d'animació posterior a l'àpat, es va comptar, a més d'un dj, amb l'actuació de Rodolfo Font, un dels que ahir celebrava els cinquanta anys. La festa es va cloure amb un desig públic de retrobament proper o, com a molt tard, d'aquí a 5 anys.

Els que celebraven els 50 anys

Les 37 persones que van participar a la festa dels 50 anys d'ahir són: Miguel Torrente, Joan Carles Massagué, Jordi Lluís Massagué, Pedro Maria Moreno, Luis Maria Moreno, Antonio Muñoz, Pedro Gómez, Joan Libiano, Maria Àngels Curto, Ramon Ortiga, Joan Capafons, José M. Sánchez, Joan Ramon, Xavier Branchart, Rodolfo Font, Maria José Carrillo, Joan Costa, Carlos Vicente, Fina Fortuny, Teresa M. Garriga, Rosa M. Pallarès, Marta Vallès, Joan Morell, Montserrat Vidiella, Pilar Bas, Maria Teresa Salisi, Tània Pujals, Alfonso Martínez, Rafael Cao, Laura Forcadell, Montse Rovira, Dolors Castells, Montse Castellnou, Sadurní Serra, Carmen Fernández, Lorena Domènech i Maria José Doblaré.

Comenta aquest article