Esports

Empats del FC Cambrils, United i Marina i derrota del Vilafortuny

Per Redacció

El FC Cambrils va remuntar el marcador davant el Jesús i Maria, en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

FC Cambrils 3 - Jesús i Maria3

Empat a tres del FC Cambrils davant del Jesús i Maria, un dels equips més forts del grup que actualment ocupa la segona posició. El partit es va posar molt coll amunt pels cambrilencs, quan als 30 minuts de partit ja perdien per 0 a 3. Semblava que el partit estava perdut i acabaria amb golejada visitant, però els locals van saber reaccionar i, abans del descans retallaven distàncies en el marcador, gràcies a un penal transformat per Roldán. En la represa, l'equip va sortir amb una altra cara. L'entrenador del FC Cambrils, Toni Oruj, va fer un canvi de plantejament tàctic i, després de realitzar un parell de canvis, el joc de l'equip va millorar. Els jugadors cambrilencs hi van posar moltes ganes i lluita, i fruit d'aquesta empenta, va arribar el segon gol obra de Víctor Reales, en el minut 80 de joc. Tot i que quedaven pocs minuts pel final del partit, els locals ho van seguir intentant i a tres minuts del final del temps reglamentari, en el 87, arribava el tercer obra de Lluís, que donava un empat molt merescut i lluitat al FC Cambrils.
El proper partit del FC Cambrils serà el dia 16 de desembre al camp del Gandesa.

Tercera Catalana

Maspujols 2 - Cambrils United 2

Empat del Cambrils United al camp del Maspujols, en un partit que van començar guanyant, gràcies a un gol de Marc Solanellas, a l'inici del partit. A partir d'aquí, l'equip es va confiar en excés i van començar a cedir el domini del partit els locals. El Maspujols va pressionar i fruit d'això va arribar l'empat al final de la primera part. En la represa va seguir un joc molt igual per part dels dos equips, però va ser novament l'equip cambrilenc el que es va tornar a avançar gràcies a un gol obra de Yeray, gairebé al final del partit. Quan semblava que el partit estava guanyat, a pocs minuts del final, en el 87 de joc, arribava l'empat dels locals i el repartiment de punts per ambdós equips.
El proper partit del Cambrils United serà a casa davant del Bonavista, el dia 15 de desembre.

Montbrió 1 - Marina 1

El Marina va empatar en la seva visita al camp de l'últim classificat del grup 2 de Tercera Catalana, el Montbrió. De fet, s'enfrontaven l'últim classificat i el penúltim. El partit es va resoldre ben aviat que, en el minut 8 de la primera part s'avançava el Marina gràcies a un gol obra de Joan Ferraté. L'alegria però, li va durar molt poc a l'equip cambrilenc ja que, un minut després, arribava l'empat dels locals. Amb l'1 a 1 es va arribar al descans, i en la segona part tampoc va arribar cap gol més. Finalment, repartiment de punts pels dos cuers de la classificació.
El proper partit del Marina serà el dia 15 de desembre a casa davant del Maspujols.

Quarta Catalana

Mont-roig 1 - Vilafortuny 0

Derrota del Vilafortuny al camp del Mont-roig, en un partit on els cambrilencs van jugar quasi tota la segona part amb 10 jugadors. La primera part va estar força igualada entre els dos equips. Als dos minuts de la segona part, l'àrbitre va expulsar a Aleix per una enganxada amb un jugador del Mont-roig i el Vilafortuny va haver d'aguantar la pressió de l'equip local. Al minut 20, el Mont-roig va marcar el gol de la victòria i, a falta de cinc minuts pel final del partit, el Vilafortuny va tenir una oportunitat per marcar el gol de l'empat però no va tenir sort.

El proper partit del Vilafortuny serà aquest dijous 6 a casa del Porrera, un partit que es va aplaçar fa poc més d'un mes per la pluja. D'altra banda, el dia 16, el Vilafortuny jugarà a casa davant el Salauris Futbol Club.

Juvenil Segona Divisió

Oleastrum CF 1 - Baix Camp CF 0

Victòria per la mínima de l'Oleastrum en un partit que va ser molt disputat i força des del primer a l'últim minut. Tot i això, es van veure detalls de gran qualitat per part d'ambdós equips. En el minut 20 de la primera part arribava l'únic gol del partit obra d'Aaron Delgado. En la segona part, a l'Oleastrum se li va complicar el partit després de patir dues expulsions, mentre que els rivals també van acabar amb un jugador menys per una altra expulsió. Al final, victòria molt treballada per a l'equip cambrilenc.

Bàsquet

CB Gavà 73 - CB Cambrils 61

Derrota del sènior A del CB Cambrils a la pista del Gavà per 73 a 61. Els cambrilencs van començar guanyant i amb un lleuger avantatge de cinc punts al final del primer quart. En el segon quart, el marcador va seguir de cara pel Cambrils, i tot i que els locals van reaccionar en determinats moments, van marxar al descans amb un parcial de 33 a 39. En la represa del partit, les coses es van capgirar a favor dels locals, que es van mostrar molt més encertats en atac. Fins i tot, en alguns moments es van posar per davant en el marcador, però al final del tercer període encara es mantenia la màxima igualtat de 52 a 53. El darrer quart va ser definitiu, amb un parcial demolidor pels cambrilencs de 21 a 8. Tot i això, fins al minut 5 d'aquest quart, el marcador va estar força igualat, però a partir d'aquell moment, els locals van anotar un parcial molt contundent que els va conduir a la victòria final.
El CB Cambrils jugarà el seu proper partit, de nou fora de casa, el proper 16 de desembre, a la pista del Vilanova i la Geltrú.

Hoquei

Cambrils CH 1 - Cerdanyola 2

El partit va començar amb un equip inicial format per Oriol, Marcos, Robert, Arcos i Joan a la porteria. En els primers minuts de joc hi va haver oportunitats pels dos equips, mentre que a 17 minuts del final, el Cerdanyola va estavellar una pilota al pal de la porteria de Joan. Uns segons més tard, el porter cambrilenc feia una bona aturada que mantenia l'empat a 0. Cap al minut 10 de joc, el Cerdanyola va fer el 0 a 1 i, dos minuts més tard, el Cambrils disposava d'una clara oportunitat de Francesc Arcos. A vuit minuts del final de la primera part, el porter local Joan tornava a lluir-se amb una molt bona aturada. El Cerdanyola va jugar molt tancat, i al Cambrils li va costar entrar per aconseguir la igualada. A un minut d'acabar-se la primera part, August va tenir una ocasió per fer l'empat, però no ho va aconseguir.
La segona part va començar amb una falta directa contra el Cambrils , que el Cerdanyola va desaprofitar. El Cambrils no aconseguia imposar el seu joc, i malgrat els intents no podia capgirar el marcador advers. A deu minuts del final, el Cerdanyola marcava el 0-2, posant el partit molt cara amunt pel Cambrils. A continuació, l’àrbitre va xiular una falta directa per acumulació de targetes contra el Cambrils, que Joan va aturar. A partir d'aquí, es van succeir uns minuts molt intensos, on el Cambrils va intentar millorar el resultat, però les decisions de l’àrbitre també van escalfar un partit que estava sent molt net. A 55 segons del final, Marcos, amb un potent xut aconseguia marcar el ja definitiu 1-2 final.
El proper partit del Cambrils CH serà a la pista del CH Castellet, el proper 15 de desembre.

El CH Cambrils va perdre davant el Vallag en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Handbol


CH Cambrils29 - HC Vallag 30

Futbol sala

Tercera Divisió Nacional

Can Tito 3 - CFS Laguna 3

El Laguna es va presentar al partit amb nombroses baixes. El partit va començar amb els dos equips que arriscaven poc. El primer gol del Laguna va arribar al minut 12, obra de Cristian amb un contraatac. Sis minuts més tard va arribar el segon gol, obra de Pitu, amb un gol de córner. Amb el resultat de 0-2 va acabar la primera part.

La segona part va començar amb el domini total del Laguna, que va tenir nombroses ocasions de gol però que no va aconseguir materialitzar. Dos errors defensius van propiciar que Can Tito empatés el partit al minut 28 i 30. Al minut 33, Patrick va aconseguir el tercer gol del Laguna amb un xut fora de l'àrea. Al minut 36, Xavi es va lesionar i els jugadors, fent un gran esforç. van intentar mantenir el partit però als minuts finals, Can Tito el va empatar.

El proper partit del Laguna serà el proper 15 de desembre davant l'Altafulla FS.

Preferent Catalana

El Mediterrani va perdre davant el Segur de Calafell en el partit disputat el passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

CFS Mediterrani 3 - Platense Segur de Calafell 6


Primera derrota del Mediterrani a la seva pista davant del Platense Segur de Calafell per un resultat de 3 a 6, en un partit on els cambrilencs van pagar cara la falta de concentració a l'inici de la segona part. A la primera meitat, el conjunt cambrilenc va ser el clar dominador de la pilota i el que va portar el pes del joc. El Platense per la seva banda es va dedicar a esperar al Mediterrani a la seva pista i a aprofitar els contraatacs. Després que el Mediterrani disposés de dues oportunitats claríssimes per avançar-se en el marcador a peus de Joan, el Platense va aprofitar un dels pocs errors en defensa del conjunt cambrilenc per marcar el 0 a 1. El Mediterani no es va rendir i fidel al seu estil de joc va seguir posant setge a la porteria visitant. A falta de quatre minuts per al descans, una combinació entre Gerard i Barragan va permetre a aquest últim empatar el partit. Dos minuts més tard, novament, Barragan va avançar al Mediterrani gràcies a la transformació d'un doble penal. Amb el resultat favorable per als cambrilencs de 2 a 1 s'arribava al descans.
Els cinc minuts inicials de la segona part van ser la clau del partit ja que el Platense va aprofitar que els jugadors cambrilencs van sortir freds i van capgirar el marcador marcant tres gols, deixant el marcador en un 2 a 4. Amb aquest resultat, el Platense va jugar molt còmode, esperant aprofitar una nova contra. De totes formes, el Mediterrani no es va donar per vençut i va disposar de diverses ocasions de gol, amb dos xuts al pal inclosos. Als darrers minuts, els jugadors cambrilencs van sortir amb porter jugador, però al contrari del partit anterior no va tenir el mateix resultat satisfactori ja que el Platense va poder aprofitar la falta de porter per marcar dos gols a porteria buida. A falta de vuit segons per acabar el partit, Fran va poder maquillar el resultat després d'una gran jugada de Barragan.
 
Infantil
Roda de Barà FS 6 - CFS Mediterrani 9     

Els palistes cambrilencs Iker García i Adam López, al costat d'alguns dels seus rivals, aquesta jornada

Tennis taula

Preferent
Autoplancha Platino Cambrils "A" 1 - Amposta "A" 5
Aquest equip nou amb gent de la base no acaba de situar-se en aquesta categoria. Tot i això, els locals van fer un bon joc. Van destacar les actuacions d'Alain HArdouni, Marc Marchante y Guillermo Servetti.

Segona territorial
Dynamic System Cambrils "B" 4 - Salou "A" 2
Victòria dels cambrilencs que mantenen la segona posició, gràcies a la bona actuació dels palistes Isaac Aguado i els germans Marc i Daniel Crespo.

AE Reus "B" 6 - Fonda Montserrat Cambrils "C" 0
Contundent derrota dels cambrilencs davant de l'equip reusenc. Aquest equip és nou en aquesta categoria superior i segueix agafant experiència da cara a la propera temporada. Van destacar José Martínez, José Daniel Martínez i Ramón Tost.

Promoció
Bonadent Cambrils "B" 0 - Almoster "B" 5
Tot i la derrota, els més petits d'aquest grup segueixen gaudint del joc i agafant més experiència. Van destacar Iker García de col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i Ádam López de Vinyols.

Reus Deportiu "A" 5 - Gabinete de Asesoría Cambrils "A" 0
Contudent derrota davant del Reus Deportiu, tot i que l'equip segueix mantenint la tercera posició. És un equip nou amb nens que estan demostrant una gran qualitat. Van destacar Raúl Draga de l'institut Ramon Berenguer IV i Pablo Alday del col·legi Vidal i Barraquer.

Comenta aquest article