Societat

La Fira Regal de Nadal de la plaça d’Espanya comptarà amb 23 parades

Per Cristina Sierra

Tere Recasens i Sergi Llorente van explicar les novetats de la Fira Regal de Nadal que se celebrarà del 5 al 8 de desembre a la plaça d'Espanya

Del 5 al 8 de desembre, la Plaça d’Espanya acollirà la Fira Regal de Nadal, una iniciativa impulsada per l’Associació de Comerciants VilaCentre. Enguany, la fira incrementa el nombre de parades i passa dels 13 de l’any passat a 23  que ompliran la plaça de tots tipus d’ornaments i menjars típics nadalencs.

El passat divendres al matí, la presidenta de VilaCentre –Tere Recasens–, acompanyada del vicepresident de l’associació –Sergi Llorente–, va presentar la nova edició de la fira. Recasens va afirmar que des de VilaCentre “estem molt contents per l’increment de la participació” i va explicar que, com a novetat, hi haurà un mestre artesà que farà les neules en directe i també pa i, d’altra banda, hi haurà una parada d’unes artistes  que faran joies decoratives per l’arbre de Nadal.

L'associació també ha organitzat activitats pels més petits. Cada dia a les 12 del matí  i a les 18h es faran diferents activitats i també hi haurà la visita del Pare Noel. Recasens va voler agrair la participació al barri i als veïns que faran possible aquesta nova edició de la fira.

Comenta aquest article