Esports

Les patinadores cambrilenques Marta Sorribas i Nerea Mestre pugen al podi de la Copa Catalana

Per Redacció

Patinadores que van competir durant la jornada de diumenge. D'esquerra a dreta: Marta Sorribas, Núria Ramiro (entrenadora), Nerea Mestre, Rebeca Franqueza i Mireia Guinjoan (entrenadora)

Cinc patinadores del CP Cambrils van participar aquest passat cap de setmana, els dies 24 i 25 de novembre, a la Copa Catalana de patinatge artístic disputada a Cerdanyola del Vallès. El dissabte va tenir lloc la competició dels patinadors d’iniciació, que aquest any i com a novetat, prenien part en aquesta competició. En el nivell C, Paloma E. López va obtenir la 10a posició i Vània Hurtado l’11a, un resultat satisfactori tenint en compte que era la primera vegada que aquestes patinadores prenien part en una competició d’aquestes característiques.

L'endemà diumenge, en la competició de categories, en la categoria sènior, la cambrilenca Marta Sorribas obtenia un merescut 3r lloc, mentre que Nerea Mestre es proclamava campiona de la categoria júnior al classificar-se en la 1a posició. Per la seva part, Rebeca Franqueza quedava en la 4a posició també en categoria júnior. Amb aquesta Copa Catalana acaben les competicions de la temporada 2012 pels patinadors i patinadores del CP Cambrils.

Per altra banda, el dissabte 15 de desembre, el CP Cambrils organitzarà el seu festival de Nadal, on hi prendran tots els patinadors i patinadores del club.

Patinadores que van competir durant la jornada de dissabte. D'esquerra a dreta: Paloma E. López, Mireia Guinjoan (entrenadora) i Vània Hurtado

Comenta aquest article