Societat

El president de l'Estació Nàutica Costa Daurada és reelegit vicepresident de l'Associació Espanyola d'Estacions Nàutiques

Per Redacció



Imatge de Joan Albert Campos, president de l'Associació de l'Estació Nàutica Costa Daurada
El president de l’Estació Nàutica Costa Daurada, Joan Albert Campos ha estat reelegit vicepresident de l’Associació Espanyola d’Estacions Nàutiques (AEEN). El nomenament de Campos va fer-se en el transcurs de la darrera assemblea general de l’AEEN que va fer-se a Madrid. Joan Albert Campos formava part de la candidatura de Joan Campolier que va ser la única candidatura que optava a la reelecció i que va ser proclamada per unanimitat.
 
Joan Albert Campos va ser l’impulsor en els seus inicis de l’Estació Nàutica Costa Daurada ara fa més de 10 anys. També va ser fundador i primer president de l'Associació Catalana d'Estacions Nàutiques. Fins ara ocupava la vicepresidència primera de l’AEEN i és el president d'honor de la Federació Europea d'Associacions Nacionals d'Estacions Nàutiques. El desembre de l’any passat, el president de la Generalitat, Artur Mas, va lliurar-li la Medalla del Turisme de Catalunya, en reconeixement als seus mèrits pel desenvolupament del turisme nàutic a la Costa Daurada i Catalunya.

Comenta aquest article