Societat

Cambrils Obert presenta la seva campanya nadalenca amb la gran novetat del Sorteig de Nadal que repartirà xecs de 500 euros mensuals

Per Berta Ruiz

Un moment de la roda de premsa de presentació de la campanya, ahir a la seu de la UB. D'esquerra a dreta: Tomàs Sierra, Carme Cros i Sílvia Coll

Aquestes festes de Nadal, el Cambrils Obert i la Unió de Botiguers de Cambrils organitzaran tot un seguit d’activitats amb nombroses novetats. Ahir a la tarda, el president de la Unió de Botiguers –Tomàs Sierra–, la dinamitzadora comercial –Sílvia Coll– i la regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– presentaven en roda de premsa totes les iniciatives previstes.

El Sorteig de Nadal repartirà xecs de 500 euros mensuals

Una de les grans novetats d’enguany és el Sorteig de Nadal, que canvia de format després que durant molts anys es fes el Sorteig dels 6.000 euros i l’any passat se sortegés una motocicleta de Motos Badia més un lot de productes valorat en 3.000 euros. Aquest any, el guanyador del sorteig s’endurà xecs regals per valor de 500 euros mensuals, que podrà gastar-se a les diferents botigues associades durant cada mes. Tant Tomàs Sierra com Sílvia Coll van destacar que aquesta proposta servirà per ajudar econòmicament al guanyador d’una manera més repartida donada la complicada situació que viuen molts famílies. A banda, les compres també es distribuiran entre un major nombre d’establiments. L’única condició és que no es gastin més de 600 euros per botiga durant l’any 2013. Sílvia Coll va comentar que aquesta nova iniciativa ha generat molta il·lusió entre els botiguers, així com un increment de la seva participació.

Mercat de Nadal a la plaça del Pòsit

Per altra banda, entres els dies 6 i 9 de desembre també s’organitzarà el Mercat de Nadal. Enguany, aprofitant que la plaça del Pòsit ja està oberta, des de la Unió de Botiguers han volgut apostar per aquest espai, juntament amb els comerciants i restauradors de la plaça i dels carrers del voltant. Un dels objectius és revitalitzar aquesta zona i donar-li més volada, després de 3 anys d’obres. Cal destacar que durant els quatre dies de mercat, s’organitzaran diferents activitats com tallers, una xocolatada per a la canalla, un tast de rom cremat i també s’instal·laran unes atraccions en el marc d’altra iniciativa de Cambrils Obert com és El Nadal més divertit. Tomàs Sierra va comentar que les activitats i tallers que es realitzaran seran gràcies a la col·laboració i iniciativa dels comerciants de la zona, veïns i restauradors.

Atraccions per a la canalla amb el Nadal més divertit

Per a la canalla, el Cambrils Obert també prepara una nova edició del Nadal més divertit. Com en d’altres anys s’instal·laran atraccions a diferents punts del municipi: a la plaça de Mossèn Joan Batalla, a la plaça de Carles Roig, a la plaça de Josep Martí i Nolla, a la plaça d’Aragó, a l’avinguda de Josep Vidal i Barraquer i, com a novetat a la plaça del Pòsit. En aquest punt, Coll va explicar que mentre duri la campanya –del 22 de desembre al 5 de gener– en les atraccions instal·lades al barri de l’Eixample es tallarà la circulació entre la cruïlla de la rambla amb el carrer del General Prim, on es muntaran uns matalassos elàstics. El president de la UB també va explicar que, enguany les botigues associades repartiran els tiquets per muntar a les atraccions, però per altra banda també es podran comprar a les mateixes atraccions amb un cost simbòlic d’un euro. Els diners que es recaptin es destinaran a una ONG local.

Concurs d'aparadors

Una altra de les activitats previstes és el ja tradicional Concurs d’Aparadors, en el que hi podran participar les botigues associades que ho desitgin. Com en d’altres edicions es repartiran els premis a la millor decoració, la millor il·luminació o al millor aparador comercial. Finalment, també van presentar la loteria de la Unió de Botiguers –amb el número 17.367–, disponible per 3 euros a totes les botigues associades.

La regidora de Promoció Econòmica –Carme Cros– va destacar que el teixit comercial local sigui, any rere any, “més actiu, més il·lusionant, amb més iniciatives i sempre estigui reinventant-se. La campanya del Sorteig de Nadal d’enguany és molt encertada, perquè un repartiment del premi durant tot l’any anirà molt bé al guanyador”. Cros també va destacar la idea de revitalitzar un espai com la plaça del Pòsit, ja que els comerciants i restauradors de la zona han passat 3 anys molt durs.

Comenta aquest article