Societat

Els alumnes de La Bòbila, Guillem Fortuny i Mas Clariana participen als tallers emmarcats en la setmana europea de prevenció de residus

Per Cristina Sierra

Un moment del taller que va fer-se el divendres al matí al parc del Pinaret

El passat divendres al matí, els alumnes de les escoles La Bòbila, Guillem Fortuny i Mas Clariana van participar en uns tallers que estaven emmarcats en la setmana europea de prevenció de residus. L'activitat, que es va fer al parc del Pinaret, estava organitzada per l'empresa Limonium i estava enfocada als alumnes de primer a quart de primària.

Tal com va explicar la responsable del taller –Mònica Salafranca–, a Revista Cambrils Diari Digital, durant tot el matí van fer diferents activitats, concentrades en quatre espais. "Amb els alumnes de tercer i quart de primària hem fet una aranya amb un got de plàstic i amb els de primer i segon hem fet un ratolí", va afirmar. Salafranca va apuntar que Limonium es va posar en contacte amb l'Ajuntament de Cambrils per fer aquesta activitat, ja que cada any intenten fer aquests tallers en diferents ciutats. "Cada any promovem aquestes activitats perquè les escoles treballin el reciclatge i els nens coneguin com s'ha de reciclar i com no generar tants residus". La responsable del taller va manifestar que des de Limonium estaven molt satisfets per la participació dels col·legis cambrilencs.

Comenta aquest article