Cultura

El Castell de Vilafortuny acull el concert solidari de Santa Cecília organitzat per l'Associació Cultural Vilafortuny

Per Redacció

Un moment de l'actuació de la Coral Harmonía de Tarragona (Imatge cedida per Josep Brunet Insensé)

L’Associació Cultural Vilafortuny va organitzar, el passat divendres al vespre al Castell de Vilafortuny, el seu tradicional concert solidari de Santa Cecília. L’acte musical va servir per obtenir fons que es destinaran a la Marató de TV3 d’enguany. En total, es van recaptar un total de 710 euros, que seran donats a la causa d’aquesta edició.

El recital va comptar amb les actuacions de la Coral Harmonia de Tarragona i de la soprano Anna Penalba. Per un costat, la Coral Harmonia del Centro Aragonés és una agrupació de cant coral mixta a quatre veus –soprano, contralt, tenor i baix– formada per 38 membres. El repertori que van interpretar en aquest concert va ser: “La Gavina”, una havanera popular catalana; “Canción del Indio” de F. Cabedo; “Eddelweïs” de la pel·lícula Sonrisas y lágrimas; una cançó popular andalusa titulada “Zorongo”; “Va pensiero” de Giuseppe Verdi i d’altres com el bolero “El reloj” o “La bamba”.
Per la seva part, la soprano Anna Penalba –amb el títol superior de cant del Conservatori superior de Música del Liceu de Barcelona– va interpretar diferents peces, acompanyada al piano de Jordi Pascual Navarro, com “L’oreneta”, “Maig”, “Com’è bello” de G.Donizetti, Frère Voyez de J. Massenet, Oh! Mio babbino caro de   G. Puccini, Romanza de P. Sorozabal i O corté más que una rosa de P.Sorozabal. Cal destacar que una de les darreres actuacions d’Anna Penalba ha estat juntament amb Plácido Domingo a Qatar.

Durant el concert també es van vendre butlletes pel sorteig d’un quadre a l’oli i d’un lot de productes de la Cooperativa Agrícola de Cambrils.

Actuació de la soprano Anna Penalba (Imatge cedida per Josep Brunet Insensé)

Comenta aquest article