Esports

Únic triomf del Vilafortuny, derrotes del FC Cambrils i del Marina i empat del Cambrils United en futbol

Per Redacció

Cmabrils United i Montbrió van empatar en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Futbol

Segona Catalana

Calafell 2 - Cambrils 1

El FC Cambrils va sortir derrotat de la seva visita al camp del Calafell. El partit però, va començar de cara per als cambrilencs quan, en el minut 20, s'avançava en el marcador amb un gol d'Eze. L'alegria li va durar molt poc al FC Cambrils, ja que només un minut després, els locals feien l'empat. A partir d'aquí, l'equip cambrilenc es va posar força nerviós i va endarrerir molt la seva defensa. Això li va passar factura, ja que els locals van pressionar molt i fruit d'això, en el minut 30 de joc, marcaven el segon i capgiraven el marcador. En la segona part, el marcador no es va moure.
La propera setmana, el Cambrils jugarà a casa contra el Jesús i Maria.

Tercera Catalana

Cambrils United 1 - Montbrió 1

El Cambrils United va deixar escapar l'ocasió de sumar una nova victòria davant del Montbrió. Els visitants van sortir molt endollats i amb molta empenta i fruit d'això, en el minut 12 de partit, va arribar el gol. Els jugadors cambrilencs van posar-se força nerviosos i, malgrat disposar de diferents ocasions de gol, no van ser capaços de marcar i van marxar al descans amb el resultat en contra. En la represa, el Cambrils United ho va seguir intentant davant d'un Montbrió que va donar la cara. A falta de dos minuts pel final del temps reglamentari, en el 88, va arribar l'empat local gràcies a un gol obra de Franqui. Finalment, repartiment de punts entre els dos equips.
El proper cap de setmana, el Cambrils United jugarà a casa del Maspujols.

Severa derrota del Marina davant l'Alcover B en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda a l'estadi municipal

Marina 0 - Alcover 3


Derrota del Marina davant l'Alcover, en un partit on els locals no van poder crear ocasions de gol. L'Alcover va dominar el partit des del primer minut. Al minut 22 de la primera part, l'Alcover va marcar el 0-1, resultat provisional amb que s'anava al descans. La segona part va començar amb diferents intents de l'Alcover per marcar el segon gol, que no va arribar fins als minut 28. Quan faltaven dos minuts per acabar el partit, l'Alcover va aconseguir el definitiu 0-3. En aquests moments, el Marina ocupa la penúltima posició de la classificació amb 7 punts.

El proper partit del Marina serà a casa del Montbrió.

Quarta Catalana

Vilafortuny 4 - L'Espluga de Francolí 1

El Vilafortuny va començar mitja hora més tard el partit contra l'Espluga per problemes de distribució de camps. El seu president –Xenxo Sánchez– s'ha queixat a Revista Cambrils Diari Digital que aquests problemes d'horaris i camps poden afectar a l'equip, ja que poden ser sancionats per la Federació Catalana de Futbol. El partit va començar amb domini del Vilafortuny. Al minut 25, Pelos va marcar el primer gol i al minut 30, Fonfreda va fer el 2-0. La segona part va continuar amb el domini dels locals. Al minut 5, Fonfreda va marcar el 3-0 i al minut 8, Pelos va aconseguir el quart gol del Vilafortuny. Al minut 20, l'àrbitre va expulsar a Javi per acumulació de targetes i al minut 44, l'Espluga va marcar el 4-1.

El proper partit del Vilafortuny serà a casa del Mont-roig.

Alberto Riballo rep la pressió d'un jugador del Salou en el partit disputat aquest passat dissabte al vespre al Palau Municipal d'Esports

Bàsquet


Sènior masculí

CB Cambrils 72 - CB Salou 58

Victòria còmoda del CB Cambrils davant el CB Salou, un rival directe a la classificació. Els cambrilencs van prendre la davantera i van arribar a la mitja part amb un clar avantatge. El Salou va retallar distàncies en el tercer període però el Cambrils va imposar el seu joc en el quart i darrer període decantant la victòria cap els interessos locals i aconseguint una victòria que permet empatar a punts amb el Salou, a la taula classificatòria.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a la pista del CB Gavà 2.

Sènior Femení

Zamar 2000-Ploms Salle- Reus 47 - CB Cambrils 50


Handbol

UEH Calella 26 - CH Cambrils 24

Derrota del Cambrils a la pista del Calella, actual líder de la classificació. Els cambrilencs, que arribaven al partit amb només deu efectius, no van poder vèncer davant d'un dels equips més potents. No obstant, el Cambrils va donar la cara i finalment, només va sortir derrotat per dos gols de diferència.
El proper dissabte, el Cambrils rebrà a casa la visita del HC Vallag.
 
Hoquei

Calafell 6 - Cambrils CH 6

Empat del Cambrils a la pista del Calafell. El partit va començar amb una primera oportunitat dels cambrilencs i, als pocs segons, Robert feia el primer. El porter Joan Tàsies va fer una gran aturada amb el cap, per evitar l'empat i, en el minut 6, Oriol marcava el 0 a 2. En el minut 15 de joc, Javi Sama marcava el 0 a 3 pel Cambrils, que dominava clarament el partit. Tot i això, dos minuts després, els locals retallaven distàncies fent l'1 a 3. A falta de dos minuts per acabar la primera part, el Cambrils marcava un gol que el porter contrari va treure de la porteria, abans que l’àrbitre ho veiés i finalment, no va donar el gol. Això va enrarir el partit i als jugadors del Cambrils.
La segona part va començar amb un pal de Robert, mentre el Calafell aconseguia el 2-3 en el minut tres. Es van donant diferents oportunitats pels dos equips i, en el minut 12 de la segona part, Oriol aconseguia el 2 a 4. Pocs segons més tard el Calafell feia el seu tercer gol, posant el marcador en 3 a 4. A nou minuts del final del partit, hi va haver una targeta blava per un jugador del Calafell, i una acumulació de faltes del Calafell, que Arcos va aprofitar per col·locar la pilota per damunt del porter i fer el 3 a 5. Passat un minut, l’àrbitre va assenyalar un penal contra el Cambrils, que Joan aconseguia aturar per dos cops.
Quan faltaven 7 minuts hi va haver una targeta blava pel cambrilenc Robert que va ser aprofitada pel Calafell per fer pujar l'empat a 5. Posteriorment, Javi Sama amb una jugada personal marcava novament per sota les cames del porter, un gol que donava la victoria al Cambrils, però a 37 segons del final, el Calafell marcava el seu sisè gol aconseguint el 6-6 definitiu. El partit va acabar amb una targeta blava per Robert, que va escalfar el final del partit. Finalment, empat pel Cambrils que havia començat el partit d'una manera plàcida, però que va acabar demanant l'hora. 
El proper partit del Cambrils serà el dissabte vinent, a casa, davant del Cerdanyola CH. 

El CFS Laguna va caure derrotat en el partit disputat aquest passat dissabte a la tarda al Palau Municipal d'Esports

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Laguna 2 - FS Sport Esplugues 4

El Laguna s'enfrontava a l'Esplugues, el segon classificat. El mal inici del partit, amb tot un seguit d'errors defensius, va condemnar el Laguna que al minut 9 ja perdia per 0 a 3. El Laguna va retallar distàncies, al minut 17, amb un gol de Cristian que en una jugada personal va robar la pilota al contrari i va marcar. A partir d'aquest moment, el Laguna va pressionar per tota la pista i va disposar de vàries ocasions per a poder fer algun gol més però la bona actuació del porter visitant va fer impossible la remuntada i amb aquest 1 a 3 es va arribar a la mitja part. La segona part va començar amb un Laguna pressionant i dominant el partit però quan semblava possible la remuntada, en una pèrdua de pilota en defensa, l'Esplugues va marcar l'1 a 4, al minut 28. Dos minuts després, Inaga retallava distàncies en una bona triangulació amb xut ras des de fora l'àrea. A falta de cinc minuts per al final del partit, el Laguna va jugar amb porter-jugador però el marcador ja no canviaria. El partit, doncs, va quedar sentenciat en els primers minuts i tot i els intents del Laguna per remuntar el 0 a 3 inicial, no va ser possible.
La propera setmana el CFS Laguna  juga a la pista del Can Tito Vilanova del Camí.

Preferent Catalana

Pradell FS 3 - CFS Mediterrani G.Sirvent 4

Nova victòria del Mediterrani a la sempre difícil pista del Pradell per un resultat ajustat de 3-4. Des de l'inici del partit, la tònica va ser la igualtat entre els dos conjunts, tot i que el conjunt cambrilenc va portar el pes i el domini del joc tot i no crear gaire perill a la porteria contraria. Al minut 7, David va inaugurar el marcador. Tot i dominar tant en el joc com en el marcador, dos errors van condemnar el Mediterrani, que va veure com el Pradell capgirava el marcador abans del descans.
A la represa, el Mediterrani va sortir disposat a guanyar els tres punts. Primer Hector va empatar el partit i dos minuts més tard, Fran va tornar a avançar al Mediterrani. Amb el resultat a favor es van veure els millors minuts del conjunt cambrilenc, però de nou un error va permetre al Pradell empatar el partit. Quan tot feia pensar que hi hauria repartiment de punts, el Mediterrani, arriscant amb porter jugador, va aconseguir mitjançant Joan el definitiu 3-4 a falta d'un segon per acabar el partit.
El proper partit del Mediterrani serà a casa davant el Segur de Calafell CE.
 
Equip cadet
Mediterrani 7 - Inter de Reus 2

Iker García i Ádam López, en un dels partits disputats

Tennis Taula

Preferent
CN Tarraco "A" 6 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 0
Aquesta temporada al Cambrils li està costant arrencar a la categoria màxima però queda molta lliga. Van destacar els jugadors Alain Hardouni i Gullermo Servetti.

Segona Territorial
Lira Vendrellença "C" 6 -Fonda Montserrat Cambrils "C" 0
Van destacar els jugadors José Daniel Martínez, José Martínez i Ramón Tost.

Dynamic System Cambrils "B" 4 -A.E.Reus 3
L'equip continua segon a la lliga, a dos punts dels dos primers classificats. Van destacar els jugadors Daniel Crespo, Marc Crespo i Isaac Aguado.

Categoria Infantil
Gabinet d' Assessoria Cambrils "B" 0 -Gimnàstic "A" 5
Destacar l'actuació del grup d'Iker García, del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i d'Ádam López, de Vinyols.

Vinaròs "A" 5 - Autoplancha Platino Cambrils "A" 0
Bon joc de l'equip tot i el resultat. Van destacar els jugadors Andreu Mestres, de Mont-roig, Raúl Draga, de l'institut Ramon Berenguer IV, i Pablo Alday, del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer. L'equip és segon de la classificació.

Comenta aquest article