Societat

Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden les seves estrelles Michelin

Per Redacció

 
 
 A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat Costa, del restaurant Can Bosch. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, del restaurant Rincón de Diego
Els restaurants cambrilencs Can Bosch i Rincón de Diego conserven l'estrella Michelin en la guia del 2013. El restaurant Can Bosch manté l'estrella Michelin per 28è any consecutiu mentre que el restaurant Rincón de Diego l'obté per vuitè any consecutiu. Els dos restaurants cambrilencs, juntament amb el restaurant el Torreó de l'Indià, de Xerta, continuen sent són les úniques estrelles Michelin de la demarcació de Tarragona. El repartiment de les estrelles Michelin per al 2013 es va donar a conèixer ahir a la nit en el decurs d'un sopar celebrat a l'hotel Ritz de Madrid.
En aquesta edició, s'han incorporat dos restaurants de tres estrelles a nivell de l'estat espanyol amb la qual cosa s'ha passat dels cinc que hi havia a set. D'aquests set restaurants, dos són catalans; El Celler de Can Roca, a Girona, i el Sant Pau, a Sant Pol de Mar. Pel  que fa al grup dels restaurants de dues estrelles Michelin, hi ha hagut dues incorporacions, que són els restaurants barcelonins Enoteca i Moments. En el grup de restaurants que s'incorporen al llistat amb una estrella Michelin n'hi ha quatre de la demarcació de Barcelona i dos a la de Girona.
Aquests nous restaurants són
Les Magnòlies d'Arbúcies, Dos Palillos del Raval de Barcelona, La Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Koi Shunka de Barcelona, Plans de Roses i Nectari de Barcelona.
L'edició 2013 ha tingut un balanç positiu per als restaurants catalans, que acumulen 60 estrelles Michelin, set més que l'any passat, i això ha estat gràcies als dos nous restaurants amb dues estrelles i els sis que entren a la llista amb una estrella.

Comenta aquest article