Els restaurants Can Bosch i Rincón de Diego revaliden les seves estrelles Michelin
![]() |
![]() |
A dalt, Joan Bosch amb la seva esposa Montserrat
Costa, del restaurant Can Bosch. A sota, Diego Campos amb la seva esposa Montserrat Albiol, del restaurant Rincón de Diego |
En aquesta edició, s'han incorporat dos restaurants de tres estrelles a nivell de l'estat espanyol amb la qual cosa s'ha passat dels cinc que hi havia a set. D'aquests set restaurants, dos són catalans; El Celler de Can Roca, a Girona, i el Sant Pau, a Sant Pol de Mar. Pel que fa al grup dels restaurants de dues estrelles Michelin, hi ha hagut dues incorporacions, que són els restaurants barcelonins Enoteca i Moments. En el grup de restaurants que s'incorporen al llistat amb una estrella Michelin n'hi ha quatre de la demarcació de Barcelona i dos a la de Girona.
Aquests nous restaurants són Les Magnòlies d'Arbúcies, Dos Palillos del Raval de Barcelona, La Lluerna de Santa Coloma de Gramenet, Koi Shunka de Barcelona, Plans de Roses i Nectari de Barcelona.
L'edició 2013 ha tingut un balanç positiu per als restaurants catalans, que acumulen 60 estrelles Michelin, set més que l'any passat, i això ha estat gràcies als dos nous restaurants amb dues estrelles i els sis que entren a la llista amb una estrella.