Societat

El cambrilenc Joan Pau Piqué segueix endavant al programa La Voz de Tele5 després que anit fos escollit per votació popular

Per Berta Ruiz

Imatge del cambrilenc en una de les seves actuacions al programa La Voz de Tele5

El cambrilenc Joan Pau Piqué segueix endavant al programa La Voz de Tele5, després que ahir fos escollit per votació popular, i passa a una nova fase del concurs. Anit, es va viure la primera gala en directe d’aquest programa musical, on tres concursants de cadascun dels quatre equips havien d’interpretar un tema en solitari. En aquesta ocasió, el cambrilenc, integrant de l’equip de Malú, va escollir la cançó “New York, New York” de Frank Sinatra. Els seus dos rivals d’equip van ser Núria i Héctor. Després de les tres darreres actuacions de la nit, Piqué va rebre el suport popular –via trucades telefòniques, missatges de SMS i votacions a través de l’aplicació del programa– i va ser salvat automàticament. El segon escollit havia de ser triat pel coach del seu equip, mentre que el tercer en discòrdia ja quedava eliminat del concurs. Així doncs, dels dotze concursants que van actuar ahir, vuit d’aquests ja han passat a una nova fase. La propera setmana, hauran d’actuar els dotze concursants restants, novament, tres per cada equip. Cal destacar que anit, els tres membres de cada equip també van poder actuar amb el seu respectiu coach. Els tres integrants de l’equip de Malú van cantar amb ella, la seva cançó “Blanco y negro”.

Joan Pau Piqué va emocionar-se molt al final de la gala, després d’haver aconseguit el suport del públic que va decidir que seguís endavant en aquest programa musical. A més, va rebre els elogis dels quatre coaches, tant de Malú, com de Rosario Flores, Melendi i David Bisbal que van lloar la seva interpretació de la peça.

Comenta aquest article