Societat

El centre cívic de Nou Cambrils acull l'exposició de cartells "Digues la teva en contra de la violència masclista"

Per Redacció

Detall de l'exposició "Digues la teva en contra la violència masclista", al centre cívic del Nou Cambrils

El centre cívic de Nou Cambrils acull, aquests dies, l’exposició “Digues la teva en contra de la violència masclista”. Aquesta activitat forma part dels diferents actes programats al llarg del mes de novembre en el marc de les jornades del 25 de novembre, que és el Dia Internacional per a l’eradicació de la violència contra les dones.


Aquesta exposició és fruit d’una iniciativa promoguda i portada a terme des del col·lectiu de Dones Clara Campoamor i més concretament a partir del convenciment i la sensibilitat d’un marit d’una de les integrants d’aquest col·lectiu. Ell l’ha promogut a través de la web strip generator, on molts internautes han volgut mostrar el seu missatge de rebuig a través d’un dibuix.


L’exposició recull una quarantena de cartells de rebuig explícit vers la violència masclista. Cal destacar que al llarg de l’any, la mostra passarà per diversos centres municipals i educatius de Cambrils. L’objectiu és que la ciutadania i el jovent puguin reflexionar i implicar-se des de les seves actituds personals i col·lectives, en el rebuig de qualsevol forma de violència contra les dones.

Comenta aquest article