Informació general

La nova junta de la Confraria de Pescadors pren possessió amb el futur de la plaça del Pòsit com a tema candent

Per Lluís Rovira i Barenys

La nova junta de la Confraria de Pescadors es va reunir, ahir a la tarda, per segona vegada en menys d'una setmana

La nova junta de la Confraria de Pescadors ja ha agafat el relleu. La primera reunió oficial la van fer el dimecres de la setmana passada i ahir es reunien de nou en un intent de posar-se al dia, el més aviat possible, amb tots els temes de la Confraria. Segons reconeixia el nou president de la Confraria de Pescadors, Siscu Gil, "hi han molts punts per a tocar i el secretari ens va posant al dia. Hi ha tot el que fa referència a la comptabilitat, el funcionament general de la Confraria, les tendes, ... i tots els que portem, ara, l'estructura de la Confraria som nous."

Siscu Gil: "el futur de la plaça del Pòsit?, s'ha d'estudiar tot i valorar-ho tot"

De tots els temes que s'han trobat entre les mans, Gil reconeix que el fa referència al futur de la plaça del Pòsit és el més important. En aquest sentit, el nou president es mostra caut a l'hora d'avançar alguna decisió, "hi ha vàries possibilitats i de moment tot està aturat i estem estudiant les possibilitats que hi ha a la plaça i veure que és el més factible pels pescadors. Hem de tirar endavant i fer el millor possible pels associats. S'ha d'estudiar tot i valorar-ho tot".
El nou president de la Confraria de Pescadors afegeix que "de moment tenim el que es veu i ganes de fer moltes coses. Tenim projectes nous, però necessitem un temps. Les decisions importants no es poden prendre sobre la marxa. Som pescadors i el que ens agrada és anara a la mar i portar el jornal a casa, però ara ens toca ballar així i ballarem".

Comenta aquest article