Societat

L'Escola d'Hoteleria i Turisme i la Fundació Escola Emprenedors signen un conveni de col·laboració per reforçar l'esperit emprenedor de l'alumnat

Per Berta Ruiz

El director de la Fundació Escola Emprenedors Òscar Sánchez, en un moment de la xerrada-taller que va impartir ahir al matí a l'Escola d'Hoteleria

L’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils i la Fundació Escola Emprenedors van signar, ahir al matí, un conveni de col·laboració que pretén reforçar l’esperit emprenedor dels alumnes. El director de l’Escola –Jordi Jardí– i el patró i director de la Fundació –Òscar Sánchez– van ser els encarregats de signar l’acord.

Convertir els estudiants en emprenedors empresaris

Tal com va explicar Sánchez a Revista Cambrils Diari Digital, “el conveni consisteix en reforçar, des del punt de vista de l’emprenedoria, tot el programa de continguts que estan fent a l’escola, però nosaltres ho fem des d’un punt de vista més pràctic. Venim aquí i convertim els alumnes en empresaris dins del sector de l’hoteleria i la restauració. Els hi donem una sèrie d’eines i de mecanismes per a que quan surtin de l’escola tinguin aquesta fortalesa per crear la seva pròpia empresa i el seu propi negoci. Aquí a l’escola s’imparteixen molts continguts i els alumnes agafen la teoria i el coneixement, nosaltres els hi donem les eines per a que, en realitat, puguin desenvolupar la seva idea de projecte que pot ser qualsevol cosa, des d’un bar, un restaurant, una companyia d’esdeveniments o d’excursions. Es tracta de convertir els estudiants en emprenedors empresaris”.

Uns 120 alumnes participaran en aquest projecte formatiu

Concretament, el programa que es durà a terme amb els alumnes del centre és el “Be an entrepreneur”. Ahir al matí ja va tenir lloc la primera xerrada-taller a càrrec d’Òscar Sánchez, a la qual hi van assistir una seixantena d’alumnes del segon curs de gestió d’allotjaments turístics, animadors turístics i de segon del curs de direcció de cuina. La propera setmana tindrà lloc el segon taller, on hi prendran part una seixantena més d’alumnes. Per tant, durant els dos dies, uns 120 alumnes formaran part d’aquest projecte formatiu. En aquest sentit, Òscar Sánchez va dir, “són 120 alumnes, però estem parlant d’emprenedors i possibles empresaris. Si cadascú munta el seu propi negoci, el seu propi projecte, tot el que es crea al seu voltant és exponencial. Estem parlant que aquesta escola sigui una institució pionera en la creació d’estudiants emprenedors que el dia de demà muntin el seu projecte dins de l’àmbit d’allò que han estudiat”.

Jordi Jardí i Òscar Sánchez en el moment de signar el conveni de col·laboració

Comenta aquest article