Societat

L'associació de veïns del barri de l'Estació convoca un concurs de dibuix infantil nadalenc

Per Redacció

L’associació de veïns del barri de l’Estació convoca un concurs de dibuix infantil nadalenc. El tema dels dibuixos haurà de ser “El Nadal al barri de l’Estació” i hi podran participar xiquets i xiquetes d’entre 1 i 10 anys. L’associació veïnal vol que els més petits facin volar la seva imaginació i que dibuixin com els hi agradaria que fos el barri durant les festes nadalenques.

Els xiquets que hi vulguin participar hauran de presentar el seu dibuix en un DIN-A4 –amb el nom i cognoms, data de naixement i telèfon de contacte– i portar-ho a la llibreria Garriga, a la llibreria El Passeig o bé a la Biblioteca Municipal, abans del dia 3 de desembre. Els dibuixos s’exposaran a la mateixa Biblioteca Municipal a partir del dia 4 de desembre i, el dia 15 de desembre s’hi farà l’entrega de premis. S’establiran tres categories per edats: benjamins (d’1 a 3 anys), alevins (de 4 a 6 anys) i infantils (de 7 a 10 anys).

Aquesta setmana, l’associació de veïns repartirà cartells per les diferents botigues del barri per tal de fer difusió d’aquest concurs de dibuix nadalenc.

Comenta aquest article