Informació general

"Cambrils, dóna llum a l'educació" és el lema de l'acte reivindicatiu que organitzarà la Taula pel Suport a l'Educació l'1 de desembre

Per Berta Ruiz

Imatge d'arxiu de l'acte reivindicatiu organitzat per la Taula pel Suport a l'Educació de Cambrils, el passat mes d'abril, en contra de les retallades municipals en educació

El proper 1 de desembre, la Taula pel Suport a l'Educació de Cambrils organitzarà un acte reivindicatiu de caràcter lúdico-festiu. Ahir a la tarda, en una nova reunió al Centre Cultural, s'acabaven de perfil alguns detalls d'aquesta iniciativa que pretén reunir tota la comunitat educativa cambrilenca en protesta per les retallades en aquest àmbit i en defensa d'un ensenyament de qualitat.

L'acte, que es farà a la plaça de l'Ajuntament, portarà el lema de "Cambrils, dóna llum a l'educació". Tal com ha manifestat una de les portaveus de la Taula pel Suport a l'Educació –Tere Franch–, "a grans pinzellades les activitats programades per aquest dia consistiran en la lectura d'un manifest i una encesa d'espelmes. S'organitzarà una gimcana reivindicativa i també es farà un debut sobre l'educació. Al migdia es farà un dinar de germanor entre tots els participants i, a la tarda seguiran les activitats amb un berenar i un final de festa amb música. Per acabar la jornada es tornarà a fer la lectura del manifest i una nova encesa d'espelmes". Està previst que els actes comencin cap a les 12 hores del migdia i s'allarguin fins a les 16 hores de la tarda.

Per altra banda, la Taula pel Suport a l'Educació de Cambrils també està a l'espera de reunir-se amb la regidora d'Ensenyament de l'Ajuntament –Carmen Quintana– per exposar-li tots els acords i precs acordats entre la comunitat educativa de Cambrils: el seguiment de la guia de recursos que l'Ajuntament ha de facilitar a totes les escoles; formació gratuïta al professorat per part de la Taula d'Educació i les esmenes als pressupostos municipals de 2013 que consistiran en demanar una partida per a la campanya de reutilització de llibres i obrir una convocatòria de subvencions per a les AMPA de les diferents escoles cambrilenques.

Comenta aquest article