Societat

L'Ateneu Juvenil acull la 4a Mostra de Cultura Urbana amb exhibicions de hip hop, música rap i demostracions de grafits

Per Redacció

Exhibició de balls hip hop

L’Ateneu Juvenil va acollir, el passat dissabte a la nit, la 4a Mostra de Cultura Urbana. Uns 200 joves s’hi van acostar i van poder participar en les diferents activitats que en l'edició d'enguany han estat organitzades pel grup de joves de l’Ovella Negra, amb la col·laboració del departament de Joventut de l’Ajuntament.

Hip hop, rap, grafitis i "batalla de gallos"

Es va comptar amb diferents actuacions de ball hip hop amb els grups Ball Crash i Rocking Ladies i, un petit tast de beatbox. La nit també va portar la música d'alguns grups locals de rap com Trescuartos i DJ Kandi, Puño Cerrado i Niz, La Bacteria i Dreamers. A banda, com en les darreres edicions, una de les activitats més populars de la nit va ser la "batalla de gallos". Aquesta estava premiada amb la gravació de dos temes a “El Laboratorio Studio”, patrocini d’un jove cambrilenc que té un estudi musical especialitzat en el hip hop i el rap. Finalment, Nelson es va proclamar guanyador d’aquest concurs. També es va organitzar una demostració de grafits on  un grup de joves van pintar uns murals fent una exhibició d’aquesta tècnica de pintura. Cal destacar que, finalment no es va poder comptar amb la participació de La Noult, un artista molt reconegut al món del hip hop i campió absolut de la Red Bull Batalla de Gallos el 2009. La Noult, que havia estat anunciat com a cap de cartell d’aquesta mostra, no va poder actuar per motius tècnics.

La Mostra de Cultura Urbana és una de les iniciatives que forma part del Pla Local de Joventut, amb l’objectiu de promoure i recolzar les diferents formes d’expressió juvenil com a pràctiques culturals.

Moment d'una de les actuacions musicals de la nit

Es va organitzar una demostració de grafits

Comenta aquest article