Triomf del FC Cambrils a casa, empat del Vilafortuny i derrotes del Cambrils United i Marina a domicili

Samu disputa una pilota a un jugador del Tortosa en el partit disputat ahir al matí a l'estadi municipal

Segona Catalana

FC Cambrils 2 - CD Tortosa 1

Bon inici de partit del FC Cambrils que al minut 6 de partit aconseguia fer pujar el primer gol al marcador, obra de Samu, i que, poc després, al minut 17, agafava més avantatge amb un segon gol, obra de Jordan. Durant la primera mitja hora de partit els cambrilencs van dominar, van fer els dos gols i no van saber aprofitar dues clares ocasions de marcar. Però aquesta dinàmica es va capgirar amb el gol del Tortosa, al minut 39 de partit, poc abans de la mitja part. La segona part ja va ser molt diferent. El Cambrils només es va acostar una sola vegada amb perill a la porteria del Tortosa mentre que els jugadors visitants van agafar el domini del partit i van posar setge a la porteria local, sense massa encert, també cal dir-ho. Finalment els tres punts es van quedar a casa i amb aquest resultat els cambrilencs ocupen el quart lloc de la classificació.
La propera setmana, el Cambrils jugarà a casa del cuer, el Calafell.

Tercera Catalana

Alcover "A" 3 - Cambrils United 2

Derrota del Cambrils United davant l'Alcover, que va dominar el partit des del primer minut. Als 30 segons de la primera part, l'equip local va marcar el primer gol amb els jugadors del Cambrils United adormits. Set minuts més tard, l'Alcover va marcar el segon gol, deixant als cambrilencs sense opcions per a recuperar el seu joc i començar a crear ocasions de gol. Al minut 30, l'Alcover va marcar el tercer gol i amb aquest resultat provisional de 3-0 va acabar la primera part. Els cambrilencs van sortir amb una altra mentalitat a la segona part i al minut 15, Eduard va aconseguir el primer gol del Cambrils United. Cap al minut 41, hi va haver una jugada de penal favorable al conjunt cambrilenc i Javi va transformar aquesta acció en gol (3-2).
El proper partit del Cambrils United serà a casa contra el Montbrió.

Alhambra 4 - Marina 2

Partit difícil el que va disputar el Marina al camp de l'Alhambra. El partit va començar amb el domini dels cambrilencs, quan al minut 8 de la primera part, Carles va marcar el primer gol del Marina. Aquest gol va confiar als cambrilencs però al minut 23, l'Alhambra va marcar el primer gol i els cambrilencs van començar a desconnectar del joc. Al minut 36, els locals van marcar el segon gol; al minut 40, el tercer i, al minut 44, el quart gol. Amb el resultat de 4-1 va acabar la primera part. La segona part va continuar amb un Marina amb poc pes durant el partit però, al minut 34, Diop va marcar el segon gol favorable al conjunt cambrilenc.
La propera setmana, el Marina jugarà a casa davant l'Alcover.

Quarta Catalana

Alcover "B" 1 - Vilafortuny 1

Empat del Vilafortuny davant l'Alcover, penúltim classificat de la competició. La primera part va començar amb domini dels cambrilencs, que van tenir fins a 3 oportunitats clares de gol. Al minut 26, l'Alcover es va avançar al marcador després d'una errada de la defensa del Vilafortuny. Els jugadors cambrilencs van intentar empatar el partit abans de la mitja part però no ho van poder aconseguir. La segona part va començar amb un Vilafortuny amb més força i al minut 20, Mata va marcar el gol de l'empat, fruit d'una jugada de córner. Al minut 30, l'àrbitre va expulsar un jugador de l'Alcover per acumulació de targetes, un fet que el Vilafortuny no va aprofitar per crear alguna ocasió més de gol i rematar el partit.
El proper cap de setmana, el Vilafortuny jugarà a casa contra l'Espluga de Francolí.

Segona Territorial (Juvenil)

CFS Oleastrum - Unió Astorga (partit ajornat)

El partit que enfrontava l'Oleastrum contra l'Unió Astorga es va haver d'ajornar i només es van poder disputar els 45 minuts de la primera part. A la segona part, quan ja s'havia fet més fosc, tant l'àrbitre com l'equip visitant van detectar una insuficiència de la il·luminació del camp que va provocar la suspensió del partit. Durant la primera part, els cambrilencs es van avançar al marcador als primers minuts de joc. Minuts més tard, els visitants van aconseguir empatar el partit amb un xut de fora de l'àrea on detectaven la poca visibilitat del porter local. Així doncs, els visitants van saber aprofitar molt bé aquesta insuficiència lumínica, buscant les ocasions des de qualsevol lloc. Aquesta primera part es va acabar amb un resultat provisional de 1-4.
La propera jornada,  l'Oleastrum jugarà a casa del Falset.

Sènior Masculí

CEB Pallejà 67 - CB Cambrils 75

El Sènior A va aconseguir la victòria en temps de pròrroga contra el CEB Pallejà A, en un partit on els cambrilencs van haver d'esforçar-se molt per aconseguir el triomf. Al primer quart, els cambrilencs van dominar el partit amb diferències de fins a 5 punts. La fi d'aquest primer període va ser de 16 a 20.

En el segon període, es va continuar mantenint les diferències de punts però el Pallejà, al minut 6, va aconseguir empatar el partit i, aquest segon temps, va acabar amb empat a 30. La tercera part va començar amb un Cambrils que va incrementar la diferència a 4 punts. Els locals no van trigar a reaccionar i amb un parcial de 9 a 0, van aconseguir una diferència de 5 punts. Els cambrilencs, amb 2 triples consecutius i una cistella de 2 punts, van posar-se a només 1 punt dels locals. Aquest tercer període va acabar amb amb un resultat parcial de 46 a 42. L'últim període es van mantenir inicialment les diferències. AL minut 9, els cambrilencs perdien de 2 punts i en el minut 10 van empatar el partit. En els darrers minuts, el Pallejà va anotar una cistella de 2 punts i es cambrilencs van empatar el partit a 55, resultat amb el que s'anava a la pròrroga.

En el minut 3 de la pròrroga, els cambrilencs anaven guanyant de 4 punts, que es va incrementar fins a 12 punts gràcies als tirs lliures. Dues cistelles del Pallejà van reduir la diferència a 8 punts i el resultat final va ser de 67 a 75, favorable als cambrilencs.
La propera setmana el CB Cambrils jugarà a casa davant el CB Salou.

Un moment de partit de l'equip cadet del CH Cambrils davant del Sant Boi

Handbol

CH Cambrils 31 – H Valldoreix   28

L’equip sènior masculí, va sumar dissabte un nou triomf i recupera la línia positiva abans d’afrontar el tram decisiu de la primera volta. Els cambrilencs van poder superar l’equip vallesà i fer-se amb els dos punts gràcies a la bona labor defensiva durant tot el partit. L’encontre es va posar de cara pels cambrilencs des de bon principi, aconseguint una renda de quatre gols ben aviat. Poc a poc els visitants van anar agafant el ritme del partit i van aconseguir igualar-lo, però la bona labor dels locals els va permetre tornar a aconseguir una bona renda de cinc gols abans del descans.

La segona meitat va començar amb els vallesans més concentrats i retallant les distàncies en el marcador, però passats uns minuts, els cambrilencs van aconseguir estabilitzar la situació i controlar el partit, que es va mantenir sempre amb una renda de tres o quatre gols fins a la conclusió.

D’aquesta forma els cambrilencs sumen ja deu punts i se situen en la part alta de la classificació, lluitant per un dels tres llocs que donen accés a la fase d’ascens i el proper cap de setmana hauran de desplaçar-se fins a Calella per afrontar el partit contra el segon classificat.

Juvenil Masculí
CH Ràpid Cornellà 28 – CH Cambrils 26

Cadet Masculí
CH Cambrils 32 – H Cooperativa Sant Boi 28

Hoquei

El Cambrils CH va vèncer al Vendrell en un partit disputat aquest passat dissabte al vespre

Cambrils CH 7 - Vendrell B 4

Inici de partit igualat en oportunitats, on el Cambrils li va costar imposar el seu joc durant la primera part. El Vendrell es va avançar amb una pilota morta davant Joan Tasies (0-1). Quan faltaven set minuts per acabar la primera part, el Vendrell va aconseguir el 0-2. Tot i el resultat en contra, els cambrilencs van continuar atacant per poder equilibrar el partit i aconseguir el primer gol, que va arribar quan quedava un minut per anar al descans, obra de Javi. Als 54 segons, l'àrbitre va xiular un penal a favor del Cambrils, que va xutar Arcos i va anar al pal. Quan quedaven 28 segons, Robert Mena va aconseguir el gol de l'empat.

Als quatre minuts de la segona part, hi va haver una falta directa per acumulació de les 10 faltes del Cambrils, que el Vendrell va aprofitar per aconseguir el 2-3, amb un gol de rebot després que Joan aconseguís aturar-la. Un minut després, Arcos va aconseguir empatar el partit amb un gol amb una assistència d’August, i, segons després,  Ricard va marcar el 4-3. El mateix jugador va marcar,  amb l’assistència d’Oriol, el 5-3. Quan faltaven 14 minuts per acabar el partit, Mena va fer pujar el marcador a 6-3. Uns minuts més tard, es va xiular un penal contra el Cambrils, que el Vendrell va aprofitar per pujar el marcador 6-4. Quan faltaven 4 minuts pel final, Mena amb una jugada personal , va aconseguir un gol que va deixar el marcador amb el resultat definitiu de 7-4 final.
El Cambrils va aprofitar aquest partit per consolidar-se en el lideratge de la classificació. La propera setmana jugaran a casa del Calafell.

Futbol Sala

Tercera Divisió Nacional

CFS Balaguer 4 - CFS Laguna 4

Empat del Laguna a la pista del Balaguer, on va deixar escapar els tres punts de la victòria a falta de pocs segons per al final del partit. Els dos equips arribaven a aquest enfrontament després de perdre els seus últims partits, per tant, necessitaven guanyar per obtenir els tres punts.
El Laguna va sortir defensant al mig del camp, mentre que el Balaguer pressionava molt amunt. El primer gol va ser per al Laguna després de robar la pilota al contrari i, Pitu va aprofitar per passar-li la bola a Albert que va encarar la porteria i d'un xut creuat va fer el 0 a 1, en el minut 5. El segon gol també va arribar després que Inaga li prengués la pilota a un jugador local i amb una passada a Cristian, aquest en una jugada personal va batre el porter per sota posant el 0 a 2, en el minut 14. L'1 a 2 va produir-se per una errada defensiva del Laguna, fet que va aprofitar el Balaguer per marcar, després d'una passada al segon pal, en el minut 15 de joc. En el minut 19 va arribar l'empat dels locals després d'un llançament de falta, resultat amb el qual va acabar la primera part.
En la segona part, el Laguna va sortir molt relaxat i gràcies a una bona triangulació del Balaguer, els locals s'avançaven en el marcador, en el minut 25, després d'una passada al segon pal. Poc després, en el minut 29, el Laguna va marcar el tercer després d'una combinació entre Inaga i Cristian, que amb un potent xut va batre el porter rival. El 3 a 4 va arribar després d'una sacada de còrner: treu Pitu cap a Patrick que, de fort xut supera el porter, en el minut 34. A dos minuts pel final, els locals van jugar amb el porter-jugador i fruit d'això va arribar el definitiu 4 a 4, a falta de 22 segons pel final del partit. Tot i l'empat in extremis, els jugadors de Jose Laguna van quallar un bon partit.
El proper partit del Laguna serà aquest dissabte 24 de novembre, a casa, davant de l'Esplugues.

Preferent Catalana

El CFS Mediterrani va golejar amb comoditat La Pobla de Montornès

CFS Mediterrani G.Sirvent 9 - La Pobla de Montornès 1

Plàcid partit del Mediterrani, aquest passat dissabte, davant La Pobla de Montornès, el penúltim classificat. Els locals van plantejar el partit amb una pressió total, que ofegués el joc dels visitants i els obligués a un desgast constant en defensa. Tot va sortir com estava planejat i als 10 minuts de joc un 4-0 deixava molt tocades les possibilitats de puntuar de La Pobla. Un gol a les acaballes de la primera part deixaria un clar 5-0 pel Mediterrani després dels 20 primers minuts.

A la segona part, els visitants, en un intent de tornar al partit, van intentar pressionar a un Mediterrani que en cap ocasió es va veure intimidat, però es van carregar amb 5 faltes quan encara quedaven 16 minuts per disputar. Les ocasions s’anaven acumulant a la porteria visitant, contant amb 3 dobles penals, però l’encert no era el de la primera part. Tot i això, els gols van continuar pujant al marcador. En un contraatac ràpid de La Pobla va aconseguir el seu gol, després de sortir amb més claredat que ho estaven fent fins llavors. 2 gols més del Mediterrani tancarien un resultat tant clar i contundent com el joc dels locals (9-1).
El pròxim partit serà a Falset el diumenge a les 12h.