Informació general

La Policia Local deté dues persones com a presumptes autores de diversos robatoris, un a l'A7 i l'altre a Vilafortuny

Per Redacció

La Policia Local de Cambrils ha detingut dues persones com a presumptes autores de robatoris al terme municipal de Cambrils, una a Vilafortuny i l’altra en un negoci situat a l’A7. Les detencions s’han produït gràcies a diverses trucades alertant del succés i a la ràpida actuació dels agents que s’han desplaçat al lloc dels fets.

La primera actuació es va produir la matinada del passat dimarts 13 de novembre a les dues de la matinada, al negoci Garden Center Cort, en el qual es va localitzar un veí de Cambrils que es disposava a carregar material de l’horticultura al seu vehicle des de dins l’establiment. A més, el propietari del comerç ja havia denunciat en dies anteriors altres robatoris al seu establiment.

Robatoris a diferents immobles de recent construcció

Per altra banda, a les quatre de la matinada del passat dimecres 14 de novembre, al carrer de Praga –situat a Vilafortuny–, agents de la Policia Local van detenir in fraganti un veí de Tarragona com a presumpte autor d’un robatori en diferents immobles de recent construcció, dels quals havia sostret radiadors de calefacció i alguns aparells electrodomèstics pel valor de més de 10.000 euros. El detingut anava acompanyat d’una altra persona, que tot i ser identificada, es va donar a la fuga després d’agredir els agents actuants.

En ambdós casos, la Policia Local de Cambrils ha destacat que tant la col·laboració ciutadana com la rapidesa dels agents, han estat fonamentals per poder capturar els delinqüents i capturar-los al moment.

Comenta aquest article