Esports

El CB Cambrils presenta els seus 15 equips i els 180 jugadors que els configuren

Per Lluís Rovira i Barenys

Jugadors, tècnics i directius del CB Cambrils, aquest passat diumenge a la presentació dels equips del club

El CB Cambrils va fer la presentació, aquest passat diumenge, dels 15 equips que gestiona i dels prop de 180 jugadors que els composen. D'aquests 15 equips, 10 corresponen al propi club mentre que els altres 5 equips són els que el CB Cambrils gestiona als centres escolars, quatre al col·legi Cardenal Vidal i Barraquer i un a l'escola Guillem Fortuny. La presentació es va fer començant pels més petits fins arribar als més grans. Així doncs, els quatre primers equips a sortir a la pista van ser els del col·legi Cardenal Vidal i Barraquer: un benjamí masculí, un benjamí mixt, un aleví femení i un de masculí. Després d'aquests va sortir a pista l'equip de l'escola Guillem Fortuny, un aleví mixt. A continuació van anar sortint els equips del CB Cambrils; un preinfantil masculí, un infantil femení i un de masculí, un cadet femení i un altra de masculí, un júnior femení i un de masculí, un sènior B masculí, un sènior femení i un sènior A masculí. Un cop tots els equips a pista, es va fer la foto de família amb tots els jugadors i tècnics.

A punt del 30è aniversari

En un altre moment de l'acte de presentació dels equips, el president del CB Cambrils, Joan Just, va voler agrair la tasca dels tècnics i la predisposició dels pares i mares pel suport que donen al club. Just també va recordar que el CB Cambrils complirà el seu 30è aniversari el setembre de l'any vinent i que això haurà estat possible gràcies al treball de les diferents juntes directives que al llarg d'aquests anys han tirat endavant el club.
La jornada, pel CB Cambrils, va ser rodona ja que abans de la presentació dels equips, el júnior masculí del CB Cambrils va derrotar el del CB Amposta pel resultat de 52 a 40. La matinal es va arrodonir, després de la presentació dels equips, amb la victòria del sènior A masculí davant el CB Nou Esplugues, pel resultat de 64 a 60.

Comenta aquest article