L'atleta Laura Matas enceta una nova temporada després de cloure l'anterior amb una plata al campionat de Catalunya i un sisè lloc al campionat d'Espanya

Per Berta Ruiz

Laura Matas amb la medalla de plata aconseguida al darrer campionat de Catalunya, acompanyada del seu entrenador Sebastià Giralt

L’atleta cambrilenca Laura Matas, integrant de l’Agrupació Atlètica de Catalunya (Agrupa), enceta de nou, una nova temporada de competició molt intensa, després de cloure l’anterior amb uns excel·lents resultats. Al campionat de Catalunya juvenil a l’aire lliure que es va disputar el 30 de juny a Lloret de Mar, la cambrilenca va quedar segona a la prova de salt d’alçada amb una millor marca d’1,59 metres. Uns dies després, el 7 i 8 de juliol, també es disputava el campionat d’Espanya juvenil a l’aire lliure, on Matas tornava a fer un excel·lent paper i assolia la sisena posició a nivell estatal, amb un millor salt d’1,60 metres, a la prova del salt d’alçada. Cal destacar que Laura Matas es va quedar a tan sols tres centímetres d’aconseguir la medalla de bronze, ja que aquesta se la va adjudicar una atleta amb un millor salt d’1,63 metres. En ambdues proves, la primera posició a nivell català i espanyol va ser per a Marta Segarra, companya de Laura Matas a l’Agrupa, que va assolir una marca d’1,77 metres.

La cambrilenca ja ha reprès els entrenaments i, enguany tornarà a competir a la Divisió d’Honor i a la lliga catalana. A partir del mes de novembre ho farà en la categoria de juvenil de segon any. Durant l’hivern es disputaran les competicions en pista coberta, mentre que a partir del mes de març tornaran les proves a l’aire lliure. La competició més imminent serà el segon Trofeu Kazakhstan, a Camp Clar, organitzat pel Nàstic de Tarragona a principis del mes de desembre.