Informació general

La Fecam signa un conveni de protecció de riscos laborals amb l'empresa Laborsalus

Per Cristina Sierra

D'esquerra a dreta: Tomàs Sierra, Jordi Camp, Victorià Luque, David Chatelain i Tomàs M. Jornet, durant la signatura del conveni

La Federació d'Empresaris de Cambrils (Fecam) va signar, ahir al matí, un conveni de protecció de riscos laborals amb l'empresa Laborsalus. A l'acte de signatura hi van ser presents el president de la Fecam –Victorià Luque– i el vicepresident –Tomàs Sierra–, el director provincial de Laborsalus –Jordi Camp– i el director comercial –Tomàs M. Jornet– i el regidor d'Urbanisme –David Chatelain–.

El president de la Fecam va mostrar la seva satisfacció per signar aquest conveni. Luque va apuntar que, amb el nou conveni, els associats a la Fecam es podran beneficiar d'un descompte d'entre el 20 i el 50% sobre el contracte que tenen actualment amb qualsevol empresa. Els associats rebran en els propers dies una circular on se'ls informarà del nou contracte i dels avantatges que poden tenir.

Objectiu: evitar els accidents a les empreses

Per la seva part, el director provincial de Laborsalus va agrair al president de la Fecam la seva confiança per signar el conveni amb l'empresa. Camp va explicar que Laborsalus ofereix un servei d'assessorament i divulgació de la prevenció de riscos laborals a les empreses. "El nostre objectiu és evitar els accidents a les empreses", va apuntar. El regidor d'Urbanisme també va mostrar la seva satisfacció per aquest nou conveni que "demostra la bona salut de la nostra xarxa d'empresaris".

Comenta aquest article